Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Boh

Petek,
10. 8. 2012,
8.19

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 10. 8. 2012, 8.19

8 let

Novi hit v postelji: bondage

Tina Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
"Zaveži me nežno" je hit letošnjega poletja. Je način ljubljena, ki ga zmorejo samo nekateri pari, in je nova predigra, ki bo obnorela vaše čute.

Tako imenovani bondage je erotika z veliko začetnico in predstavlja najvišjo raven vajine intimnosti. In ker je knjiga 50 Shades of Grey najpopularnejši "knjižni pornič" med ženskami, ni čudno, da je to postala največja ženska spolna fantazija.

Ko v postelji prevzamete nadzor

Ko boste svojemu partnerju zavezali roke ali kakšen drug del telesa, mu boste odvzeli oblast in tako prevzeli nadzor nad vsemi vajinimi naslednjimi dejanji. To je vloga, ki ustreza tako ženskam kot moškim, v vsakem primeru pa je pomembno, da se partnerja o tej fantaziji najprej odkrito pogovorita. Ne privolite v to samo zato, ker želite ustreči svojemu partnerju.

Ključ do užitka sta popolna sproščenost in razumevanje pravil igre. Samo tako bosta izklopila vse zavore in morebitne predsodke ter skupaj odpotovala v popolnoma nov svet ekstaze.

Predigra ali seks?

Začnite postopoma. Če niste prepričani, koliko časa boste zdržali zavezani, se dogovorita za neko časovno omejitev oziroma naj vaš partner spoštuje vaš morebiten preklic igre – kadarkoli med vajino novo pustolovščino.

Začnita s predigro, zato ni nujno, da ostanete zavezani tudi med samim seksom. Nova igra, težko pričakovanje pred neznanim, bo vaše telo hitro razvnela, vajina nova predigra ga bo napolnila z novimi eksplozivnimi občutki, in ko bo ona doživela prvi orgazem, se odvežita in nadaljujta tako kot ponavadi, le da bodo tokrat vajini občutki prežeti z novo erotično komponento.

Kdaj boste prešli na naslednjo fazo in ostali zavezani tudi med seksom, je odvisno predvsem od vaju. Zato ne hitite, ko boste pripravljeni, bo prehod v naslednjo fazo spontan.

Pomembna pravila

- Nikoli ne zavezujte delov telesa, kot so vrat in vsi tisti deli, kjer so glavne žile zelo vidne (pri komolcu ali okoli kolen).

- Izberite varen kraj: Ker bo vaš partner privezan, se prepričajte, da ne more nikamor pasti in da se ob kakšni nepredvideni nevarnosti lahko hitro reši.

- Vedno imejte na dosegu roke kakšne škarje: Vozel lahko hitro postane tako močan, da ga lahko rešijo samo ostre škarje.

- Ne izgubite občutka: Bodite pozorni, da tudi tisti, ki je privezan, uživa, in ne dovolite, da bi vas zaneslo. V tej igri morata uživati oba.

Obvezni pripomočki:

- Lisice: V erotičnih trgovinah prodajajo različne pripomočke za bondage, lisice so osnova. Svetujemo vam, da raje odštejete kakšen evro več in kupite takšne bolj "udobne", po možnosti podložene in za katere lahko domnevate, da se bodo vedno odklenile.

- Svilen šal: Iz omare vzemite nekaj ženskih šalov in skupaj izberita najboljšega. Svila je zelo gladka in nežna in ni nevarnosti, da bi povzročila kakšno rano.

- Moška kravata: Je idealen pripomoček za zavezovanje oči, je seksi in praktična.

- Izogibajte se debele vrvi: Pri izbiri pripomočkov imejte vedno v mislih, da lahko z zavezovanjem poškodujete kožo partnerja. Poleg tega morate predvideti tudi to, da se nekateri materiali zelo težko odvozlajo, zato vas še enkrat spomnimo na zlato pravilo, da imejte pri sebi vedno tudi škarje.

Ne spreglejte