Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 7. 2013,
19.35

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

samski moški ženska

Petek, 5. 7. 2013, 19.35

8 let

Ne izzivajte samskih

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Samski ljudje si zagotovo želijo več sreče v ljubezni, kar pa še ne pomeni, da potrebujejo tudi nasvete prijateljev o tem, kako jo najti. Ne izzivajte jih z nepotrebnimi izjavami!

Se videvaš s kom novim? Ljudje, ki imajo partnerja, pogosto navržejo to vprašanje, kot bi bilo spoznavanje primernih ljudi nekaj najlažjega na svetu, in se ne zavedajo, kako zelo gre samskim to na živce. Seveda bi tudi sami radi spoznali koga novega, a zato še ne bodo nenehno na preži, predvsem pa si o tem ne želijo vsak dan poročati svojim prijateljem.

Kaj pa internetni zmenki? Če ste samski, na to vprašanje odgovorite s sprenevedanjem: kaj pa je to, nekaj novega? To bo zmedlo in utišalo tudi najbolj goreče iskalce ljubezni vašega življenja.

Zgodilo se bo, ko najmanj pričakuješ Kaj in kdaj pričakujete, je vaša stvar, pa čeprav vsak petek hodite v disko v upanju, da boste spoznali svojo sorodno dušo. Morda pa bi morali začeti hoditi ob četrtkih.

Poznam nekoga, ki bi ti bil všeč Ko vam prijatelji najdejo nekoga, za katerega mislijo, da sta si usojena, skorajda nimate druge izbire, kot da se odpravite na ta slepi zmenek in se prepričate, ali je bila njihova intuicija morda celo pravilna. Če imate srečo, jim boste hvaležni, če pa ne boste pokazali zanimanja, vam lahko celo očitajo, da si niste dali priložnosti. Kakorkoli, če vas še kdaj poskusijo združiti s potencialno ljubeznijo, lahko mirno rečete ne.

Naj se vidi, da iščeš nekoga No, to je zagotovo eden od najbolj butastih stavkov, ki jih kdorkoli lahko reče samski osebi. Kaj pa naj bi ta storila, hodila naokrog po mestu s transparentom, da je samska in željna ljubezni? Le kako je mogoče, da samski tega ne počnejo, dokler jih na to ne opomnijo prijatelji? To je nasvet, ki ga samskemu človeku nikoli ni treba slišati.

Vse, kar moraš napraviti, je ... Se spogledovati. Zapeljevati. Več govoriti, manj govoriti, več poslušati. Poudariti prsi. Pokazati, da imaš denar. Se smejati. Manj pripovedovati o svojih bivših. Ne preklinjati. Spiti le kozarec alkohola. Zamenjati profilno sliko na Facebooku. Se manj truditi. In tako naprej, dokler se človek sploh več ne spozna. Za začetek najprej nehajte toliko zahtevati od sebe in se sprostite.

Bolje je biti sam kot v slabem odnosu Seveda! Ampak še bolje pa je biti v dobrem odnosu, kajne?

Ne spreglejte