Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
20. 12. 2013,
10.31

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

seks spolnost konj bazen kavč družina avto

Petek, 20. 12. 2013, 10.31

1 leto, 1 mesec

Najslabši seks leta 2013

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Leto 2013 se izteka in tudi mi odštevamo. Tukaj je nekaj najbolj bizarnih in neverjetnih dogodkov, povezanih s seksom, v letu 2013.

Spletna stran Huffington Post je objavila nekaj najbolj odmevnih dogodkov, povezanih s spolnostjo, v letu 2013, ob katerih ob pregledu lanskega leta le stežka rečemo, da so vsaj blizu običajnim. Težko jih je spregledati, ker gre za nekaj najbolj čudnih, drugačnih in predvsem bizarnih dogodkov, povezanih s seksom.

8. mesto: Uporabite gumo … A ne na takšen način!

Saj veste, vedno je bolje z zaščito kot brez nje. In ni je čez tisto gumijasto stvar, ki jo nekateri še vedno tako stežka uporabljajo. A Američan Edwin Tobergta gumo zares obožuje. Zares! Obsojen je bil, ker se je pred otroki iz šole slekel in spolno občeval z napihljivim bazenom. Ja, prav ste prebrali! In ne samo to, šlo je za točno tisti napihljivi bazen, s katerim je spolno občeval že leta 2011, tudi takrat pa so ga – zdaj boste presenečeni – ujeli! Ampak Edwin ni poosebljena zvestoba do groba. Leta 2012 so ga ujeli, ko je spolno občeval z napihljivo bučo, okraskom, ki se sicer uporablja za noč čarovnic. No, upamo, da ne boste zdaj na drugačen način gledali na napihljiv bazen pred svojo hišo.

7. mesto: Najprej "štalca", potem pa …

Na začetku leta so se v javnosti v ZDA pojavili dokumenti, ki so Andrewa Menodzo obtoževali, da je imel večkratne spolne odnose z domačo kobilo. Njegova razlaga? "To sem počel, ker sem želel, da bi kobila zanosila." V policijski preiskavi je vse dogodke natančno opisal in dodal: "Želel sem si, da bi bila moja kobila prva, ki bi rodila človeka konja." Ostali smo brez komentarja.

6. mesto: Najraje to počnemo na, oprostite, s kavčem!

Gerard Streator je bil ujet med spolnim občevanjem s – vdihnite –kavčem! In to ne doma, za štirimi stenami, nikakor. Gerard je to počel ob cesti, in ko ga je policija ujela sredi dejanja, je takoj priznal svojo krivdo. Pet mesecev je presedel v ječi, prepovedali pa so mu tudi posest kakršnegakoli pornografskega gradiva. Še dobro, da ni kavča pred občevanjem odpeljal na večerjo in v kino. In še to: kako udobno pohištvo je imel v zaporu, ne poročajo.

5. mesto: Najraje to počnemo v, oprostite, z avtom!

Moški – poznajo ga pod imenom, ki ga ne bomo prevajali in navedli, saj opisuje trdo stanje njegovega oneta – je bil na posnetku varnostne službe ujet med spolnim občevanjem s svojim land roverjem. Posnetek nazorno pokaže, kako se je pred občevanjem s svojim štirikolesnikom modre barve slekel, pozneje, ker ga avtomobil očitno ni povsem zadovoljil, pa se je slekel še pred stojnico s kebabom in poskušal spolno napasti tamkajšnjo prodajalko. Ne vemo, ali je bil pred odnosom v avtopralnici ali ne, a eno je gotovo: to je moški, ki ima rajši svoj avto kot žensko.

4. mesto: Dinozavri (po novem) seksajo!

No, to pa je prizor, ki nam ga ni uspelo nikoli videti: erotika iz prejšnjih desettisočletij. Na začetku leta sta Christie Sims in Alara Branwen izdali več erotičnih zgodbic o spolnih odnosih med dinozavri s pomenljivimi naslovi. Kaj sicer dela seksi lepotička na enem od reklamnih plakatov, nam ni jasno, a če ste do zdaj verjeli mitu, da so temnopolti moški bogato obdarjeni, nas zanima, ali ste kdaj pomislili, kako je bilo to videti pri t-rexu.

3. mesto: Sam svoj (seksi) mojster

Emily Craig in Shauna Bowdna so ujeli med seksom v leseni hiški v enem od nakupovalnih središč. 20-letna Craigowa se je na sodišču pokesala in priznala svojo krivdo, Shaun pa je stisnil, recimo temu, rep med noge in se na sodišču ni niti pojavil. Sodišče je izdalo nalog za aretacijo, vseeno pa so mu sodili in ga obsodili v njegovi odsotnosti. Med svojo "igrico" je vroči parček uporabljal tudi orodje za domače mojstre, Emily ni izdala, kako dober mojster je v resnici njen "partner v zločinu".

2. mesto: Prihodnost nima meja

Brez daljšega komentarja, samo z enim vprašanjem. Ali snovalci robota, ki je ustvarjen zato, da bo stvar vzel v svoje roke, res niso imeli pametnejšega dela?

1. mesto: Nevarna družinska razmerja

Da je zapletanje z vso družino lahko nevarno, je spoznal Terry Jenkins, 25-letnik, ki se je odločil, da v spalnico, ki jo sicer deli s svojim dekletom, povabi še njeno sestrično. Vse lepo in prav, kakor komu ustreza, kajne? A Terry, ki je po končanem opravilu opazoval sestrični, kako si izkazujeta več kot naklonjenost, je takrat ponorel, nasilno zvlekel svoje dekle z njene sestrične za lase in obe pretepel. Terry je bil obtožen nasilja v družini, svoje nečedno opravilo pa je končal šele, ko se je v prepir in pretepanje vključila policija. Hej, Terry: še nisi slišal, da so trije gneča?

Ne spreglejte