SiolNET. Trendi Odnosi
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najpogostejše ženske laži

4

termometer

 | Foto:
Zelo težko je razbrati in razumeti pomen ženskih izjav, saj včasih preprosto ne znajo povedati, kaj jim leži na duši.

Vsaka ženska laže, tudi tista, ki se pred vami kaže kot največja svetnica. Da jo boste lažje razumeli, vam predstavljamo nekaj ženskih najpogostejših laži.

1. Ne jezim se nate Oh, seveda! Ženske se največkrat jezijo na svojega partnerja, ampak tega ne priznajo, saj pričakujejo, da bo sam ugotovil, kaj je naredil narobe.

2. Boli me glava

Ne gre za noben kliše. Da bi se kar se da spretno izognile seksu, resnično posegajo po takšnih izgovorih. Sami uporabite nekaj šarma in jo prepričajte, da je najboljše zdravilo proti glavobolu prav orgazem.

3. Ne moti me, ko gledaš druge ženske

Popolnoma naravno je, da moški radi pogledajo za dobro žensko. Večinoma pa ženske tega ne jemljejo kot nekaj povsem normalnega, saj je v njihovem svetu vsaka dobra ženska njihova konkurentka. Zato se raje nekoliko brzdajte in se v njeni bližini izogibajte strmenju v mimoidoče lepotice.

4. Bilo je na razprodaji Sprijaznite se vendar, da ste se poročili z obsedenko z nakupovanjem, in ji dovolite, da s svojim denarjem razpolaga po želji. Sicer bo vsakič, ko se bo vrnila domov s polnimi vrečkami prepotrebnih novih cunjic, lagala in vas prepričevala, da so bile čisto poceni.

5. V postelji si najboljši Če vam je to rekla prvič, ji lahko celo verjamete. Če pa to ponavlja že več let, tudi po tistih spolnih odnosih, ko sami dobro veste, da se niste ravno potrudili, potem kompliment raje vzemite z rezervo. Očitno imate zelo prijazno dekle, ki vas noče užaliti.

6. Ne moti me, če greš ven s prijatelji Če se na moški večer odpravite le enkrat na teden, potem verjetno res ne laže. Če pa ste redni obiskovalec nočnih barov in je višek vašega življenja pijana noč s prijatelji, potem verjemite, da bi raje videla, da bi ji privoščili nekoliko več romantičnih trenutkov v dvoje.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin