Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 3. 2012,
14.16

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

poroka

Petek, 30. 3. 2012, 14.16

8 let

Najboljše ideje za snubitev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Naj ji ta dan ostane v spominu do konca življenja. Bodite izvirni in jo zaprosite tako, da ne bo mogla odkloniti vaše snubitve.

Najlepši dan v življenju vsake ženske ni samo poroka in rojstvo otroka, številne se rade spominjajo tudi dneva, ko jo je njen mož zaprosil za roko. Vzemite si nekaj več časa za organizacijo, bodite izvirni in ji pričarajte nekaj najlepših in najbolj romantičnih trenutkov.

1. Klasika: ženske "padajo" na klišejske romantične trenutke, zato bo navdušena že s preprostim padcem na kolena, sijočim zaročnim prstanom in vašim zaljubljenim vprašanjem: "Bi postala moja žena?"

2. Popolna sladica: odpeljite jo na romantično večerjo in se z natakarjem dogovorite, naj v njeno sladico skrije diamantni prstan. Pazite le, da ga ne bo pogoltnila.

3. Čarobni napisi: stavek "Bi se poročila z mano?" lahko napišete na torto, na zrcalo v kopalnici, na steklo njenega avtomobila ali pa napis preprosto natisnete na majico in se z njo prikažete na zmenek.

4. Romantične počitnice: odpravita se na romantično potovanje. Izberite najbolj romantičen trenutek, ji poklonite prstan in jo zaprosite za roko.

5. Popolno božično darilo: naj jo naslednji božič pod drevescem čaka samo ena majhna škatlica, s prstanom in sporočilom: "Poroči se z mano!"

6. Romantična cesta: doma ji pripravite "sledilna" sporočila. Ko se bo vrnila iz službe, naj jo že na vhodnih vratih čaka sporočilo z navodili, ki jo bo vodilo do drugega sporočila, nato do tretjega, četrtega ...dokler ne bo prišla do zadnjega, na katerem bo vaša snubitev.

7. Veliko smetane: Pričakajte jo v postelji, popolnoma goli in z napisom iz smetane na vašem telesu. Oblizala vas bo od veselja!

8. Radijska snubitev: pokličite na vajino najljubšo radijsko postajo in se dogovorite, da voditelj pove vašo snubitev kar v eter. Bodite samo pozorni, da jo bo vaša partnerka dejansko slišala.

9. Darilo presenečenja: podarite ji velik darilni paket. Ko ga bo odvila, bo v njem malo manjša škatlica, v kateri se bo skrivala nova … vse dokler ne bo prišla do najmanjše, kjer jo bo presenetil zaročni prstan.

10. Pod zvezdami: odpravite se na romantični piknik pod zvezdami. Poskrbite za pravi ambient z dobro hrano, vajino najljubšo glasbo in posladek v obliki zaročnega prstana.

Ne spreglejte