SiolNET. Trendi Odnosi
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najboljša in najslabša darila zanjo

4

termometer

Ženske so zahtevna bitja. Moški si morate zapomniti vse pomembne datume, ob katerih pa pričakujejo tudi primerno darilo. Kaj ji podariti za rojstni dan, darilo ali drug pomemben dogodek?

Ženske bodo navdušene

Skupna avantura Potovanje za dve osebi, na katerem boste doživljali tako lepe stvari, da bo lahko vaša izbranka o njih govorila še dolgo let, nikoli ni brca v temo. Nekaj, kar doživita skupaj, traja večno, saj je shranjeno v njenem spominu.

Oživljeni spomini Romantična večerja v restavraciji, kjer sta se spoznala, ali povabilo na šampanjec v bar, kjer sta se prvič poljubila, bosta žensko popeljala do vrhunca. Več podrobnosti tistega večera, kot se jih spomnite, bolje bo. Pričarajte podobno vzdušje, kot je vladalo takrat, ter jo navdušite.

Nekaj za vedno Lep kos nakita, ki ga bo lahko nosila ob vsaki priložnosti, je zares lepo darilo, na katerega bo ženska ponosna. Če niste prepričani, kakšen nakit je všeč vaši dragi, izberite nekaj nevtralnega in povečajte njegovo vrednost, tako da rečete: Želim, da ga vedno nosiš na sebi.

Slabša darila

Nekaj, kar je v resnici za vas Če ji podarite dve vstopnici za ogled tekme,ki je ne zanima, ji bo takoj jasno, da je to darilo za vas, ne zanjo. Precej egoistično! Sem spadajo tudi športni artikli in spolni pripomočki, za katere vam je že vnaprej dala vedeti, da je ne zanimajo.

Spodbudno darilo od hujšanju Naj uboga ženska vsaj na poseben dan pozabi na dieto in telovadbo. Priročnik za zdravo kuhanje, vstopnico za v telovadnico ali prašek za izgubo kilogramov lahko kupite kadarkoli drugič. Na svoj veliki dan naj se ima dobro in naj se malo posladka, s svojo težo pa naj se ukvarja prihodnji dan.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin