Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 12. 2010,
14.26

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Torek, 28. 12. 2010, 14.26

8 let

Nad mačka v dvoje

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Lepo je, kadar se po dolgem nočnem potepanju ne mudi nikamor in svojo razbolelo glavo lahko položite v naročje nekoga, ki vas razume.

Morda zato, ker je na istem, morda pa zato, ker je v dvoje vse lepše.

Zbudi me nežno Ne glede na to, ali ste prejšnjo noč žurali zraven ali ne, imejte usmiljenje do spečega, ki se bo vsak hip prebudil z glavobolom. Če ga imata oba, boste vedeli, da ja takšno prebujanje boleče, zato je treba govoriti nežno in tiho, ne prižigati luči ali odgrinjati zaves brez opozorila, tovariško deliti kozarec vode, če se kje znajde, dovoljene so tudi blage šale na tuj račun, vendar je vse spokojno. Kdor ima več moči, naj poskuša partnerja poljubiti za dobro jutro.

Seks pred tuširanjem ali po njem? Res ni pomembno, imate vendar mačka, si lahko rečete in tvegate, da vaš partner umre od vašega jutranjega zadaha. Če tudi sam neznansko zaudarja, vama bo morda res vseeno, sicer pa je to stvar intimnega okusa, ali seksate, preden ste se stuširali, ali se najprej stuširate, preden seksate, saj to lahko izjemno dobro počnete tudi s kosmatimi zobmi. Vedno pa lahko seksate pod tušem.

Seks vsekakor

Blagodejne učinke seksa so že večkrat dokazovali in opevali, zato jih bomo samo še potrdili. Seks sprošča v telo endorfine in oksitocine, bolj znane kot hormone sreče in ljubezni, ki nam jih v mačkastem stanju nekako primanjkuje, s seksanjem pa jih pridobimo po naravni poti. Seks je svojevrstno zdravilo za mačka, čeprav ga je včasih tako naporno vzeti.

Zajtrk naj bo Ko ga boste, seveda, zmogli, nič prej. Razdelita si delo, eden naj nareže kruh, drugi stisne pomarančni sok ali zavre zeleni čaj, pijača in hrana naj bosta takšni, da vam ne boste obremenila želodca. Čeprav ste alergični na drobtine, nadrobljene po sedežni garnituri, si mirno privoščite zajtrk na njej, medtem ko nebogljeno zrete v televizijski ekran. Če noči niste preživeli tako razposajeno, imejte pieteto do partnerja in ga razvajajte, le nikar ga ne kregajte, ker ni pojedel do konca.

Spotite se Vaše telo bo hitreje očiščeno strupov, če se boste pošteno preznojili. Ni lahko glede na to, da se vam ne ljubi premikati in da vas vse boli, zato pa je savna z izletom na masažo v dvoje lahko rajsko doživetje, po katerem boste kot prerojeni. Savno lahko tudi nadomestite z živahnim sprehodom, kolesarjenjem, partijo badmintona ..., masažo pa vam v vsakem primeru toplo priporočamo, ker bo prinesla sprostitev in z njo prebujeno željo po seksu.

Ne spreglejte