SiolNET. Trendi Odnosi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Moški imajo raje zmenke pri tridesetih

3

termometer

Moški menijo, da so zmenki pri tridesetih veliko boljši kot zmenki pri dvajsetih. Svoje trditve so podprli s petimi ugotovitvami, ki so jih izkusili na lastni koži.

Seks je boljši Nobenega dvoma ni, da je bil seks pri dvajsetih odličen, čeprav pogosto nepredvidljiv in poln nerodnosti, ampak to velja za vse učne ure. Pri tridesetih vse skupaj postane še boljše, ker imajo moški več samozavesti v postelji in vedo, kako zadovoljiti žensko – in obratno. Ni več pomemben samo njihov orgazem, ampak tudi ženski užitek.

Kompatibilnost je pomembnejša Pri dvajsetih je lahko vrhunec kompatibilnost za moškega to, da s partnerico gledata enake filme in imata oba rada pse, če odmislimo seks. Pri tridesetih pa moškemu ni pomembno samo to, kakšen je seks, ampak tudi to, da se s partnerico ujame na drugih področjih, razmišlja o skupni prihodnosti ... Preprosto povedano: pri tridesetih moški sami sebe poznajo bolje kot prej in točno vejo, kakšno partnerico iščejo.

Pravila igre postanejo smešna Pri dvajsetih se moški še ukvarjajo s pravili zmenkarij, kot so: ali lahko seksava na prvem zmenku in zakaj ne, koliko dni se je treba pretvarjati, da mi je vseeno, in podobno. Seveda tovrstna pravila stvari običajno še bolj zapletejo, zato ni čudno, da se pri tridesetih razvodenijo in popolnoma izgubijo svoj pomen, saj se moškim ne ljubi več igrati igric – kdo pa se bo še ukvarjal z "moralko", ali se na prvem zmenku lahko seksa.

Neodvisnost bistri razgled Pri tridesetih je moški veliko bolj samostojen in neodvisen kot pri dvajsetih. Ima svojo službo, svoj denar, svoje prijatelje in svoje hobije, predvsem pa ve, kdo je in kam je namenjen. In potihoma si želi, da bi bila tudi njegova (bodoča) partnerica ženska, ki ve, kaj hoče od življenja, saj si ne želi nekoga, ki ga bo posesivno hotel samo zase, mu ne bo dovolil dihati, mu bo branil veseljačenja s prijatelji in podobno, ker nima svojega življenja. Na kratko: pri tridesetih je osvežujoče spoznati žensko, ki je rada samostojna in neodvisna od moškega, in prav to je tako privlačno.

Komunikacija zacveti Pri tridesetih se moški začnejo zavedati, kako pomembna je komunikacija v odnosu. Naučijo se bolje prisluhniti, razumeti in sodelovati, pa tudi lažje povejo, kaj jim leži na srcu, ker so se preprosto naučili, da se z molkom vedno ne pride daleč.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin