SiolNET. Trendi Odnosi
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ljubezen pod milim nebom

2

termometer

Če je v vas vsaj malo avanturista, ki se rad ljubi, kjer in ko mu ustreza, si preberite nekaj receptov za ljubljenje v naravi.

1. Tišina je vaša zaveznica Vse leto pazite, da vaših krikov strasti ne ujamejo druga ušesa - otroci v sosednji sobi, sosedje, s katerimi se stikate s stenami spalnici, mama, ki stanuje nadstropje nižje ... Želite si svobode in prva misel je, da vas ta čaka v naravi, vendar pozor, tudi tam niste sami, poleg tega pa na mnogih krajih v naravi (na primer v bližini vode) zvok še bolj odmeva kot v vaši spalnici. Če si res ne želite, da bi vsi vedeli, kaj počnete, raje ugriznite ali zatulite v majico in ostanite diskretni, razen če je Tarzan v vas močnejši. 2. Diskretnost šteje Potreba, da bi se ljubili, včasih lahko preseneti tako močno, da se ji ne morete upirati, pa vendar jo morate v določenih okoliščinah nadzorovati. Prav vseh ljudi vaša strast, torej vroče poljubljanje, otipavanje in slačenje, ne zanima, sploh če so zraven otroci, ki tovrstnih šovov ne potrebujejo. Če ne gre drugače, se umaknite vsaj toliko, da drugih ne motite, če si želite, da vas med ljubljenjem kdo gleda, izberite skupinski seks namesto javnega.

3. Ne puščajte sledov

Izjemno vznemirljivo je, dokler se slačite, poljubljate, hitite in pazite, da kdo ne pride, adrenalin poskrbi, da se vse izide, potem pa ... Zmečkane obleke, umazane od trave, perilo, ki manjka, in po možnosti kondom, ki ste ga zavezanega obesili na bližnjo smreko. Tudi če se to do potankosti ujame z vašim smislom za humor, ni smešno, predvsem pa privablja živali, ki si jih ne želite srečati - v ZDA ugotavljajo, da človeško ljubljenje priteguje medvede, zato obiskovalce opozarjajo nanje, tudi rabljeni kondomi z močnim vonjem (in vsebino) so magnet zanje. Skratka, če ste uporabljali kondom, ga vrzite v smeti v civilizaciji, ne zažigajte ga in ne puščajte na prostem.

4. Preveč ambicije pokvari užitek Poglejte, v naravi ste ali vsaj nekje na prostem, kjer morate pohiteti. Poskusite razumeti, da ni časa, da bi lahko ponavljali veličastne ljubezenske prizore iz filmov ali se tantrično ljubili od sončnega vzhoda do zahoda. Tisoč in en ljubezenski položaj prihranite za posteljo in odkrijte večni položaj, ki ga boste z užitkom uporabljali pri adrenalinskih izletih.

5. Razmišljajte vnaprej Če ste oseba, ki se rada ljubi v naravi, se lahko na erotične izzive vnaprej pripravite. Vedno imejte v bližini nahrbtnik, v katerem so osnovne potrebščine, torej odeja, robčki, lubrikant in če je treba, kondomi. Tovrstnim izletom prilagodite izbiro oblačil, predvsem ženske (si) lahko stvari olajšajo s krilom namesto hlač, ki ga je treba le spodvihati ... Ne oblačite se tako, da vam bo oblačil škoda in se boste ves čas bali, da madežev ne boste sprali, v ta namen z odejo zaščitite tudi spalno vrečo, ki jo takšni in drugačni telesni sokovi lahko za vedno zapacajo.

6. Po pameti

Naj vas strast ne zanese tako daleč, da ne bi vsaj malo razmislili, kje v naravi se nahajate in kaj se vam lahko zgodi. Visoka trava je idilično romantična, hkrati pa dom mnogim žuželkam in drugim živalim, o katerih si med seksom ne želite razmišljati. Poskrbite, da boste vedno imeli podlago, torej odejo ali vsaj brisačo, jopič ... Namažite se proti pikom insektov ali bodite oblečeni, posebno previdni bodite tudi v vodi, ki je lahko tudi leglo bakterij, če odmislite ugriz morskega psa v plitvini. Sprijaznite se s tem, da ste v naravi gost in da vas pravzaprav nihče ni povabil, zato ste prepuščeni sami sebi.

7. Nikoli niste sami Da imate nenehno živalsko družbo, je jasno, vendar pa v naravo vseskozi zahajajo tudi drugi ljudje. Da v naravi nisi nikoli sam, je prvo taborniško pravilo, ki se ga je treba vsaj zavedati, če vas ne moti možnost, da vas pri seksu opazuje še nekdo drug. Ko že najdete kotiček zase, se vsaj malo razglejte po okolici, ali ste sami, in načeloma upajte, da ima vsak rad svoj mir - ni pa nujno. Nekdo, ki bo videl, da se trese grmovje, bo šel naprej in se brigal zase, spet drugi pa se bo ustavil in pokukal, ali je vredno ogleda. Če se s faktorjem tveganja ne morete spopadati uspešno, seksajte raje med štirimi stenami.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin