Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 4. 2011,
10.47

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 22. 4. 2011, 10.47

8 let

Katerim moškim se morate izogibati

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Imate težave z iskanjem idealnega moškega? Ponujamo vam seznam značilnih predstavnikov moškega spola, katerim se raje izognite.

Zelo težko je srečati in spoznati moškega, ki bi ustrezal vašim potrebam in pričakovanjem. Težko je, da iskrica preskoči v pravem trenutku, še težje je, da se iz te iskrice razvije večni ogenj. Da bi vam olajšali iskanje in s tem izbiro tistega pravega, vam predstavljamo seznam moških, ki jih raje pustite pri miru – saj na dolgi rok ne obetajo prav nič trajnega. Party boy Nasmejani in zabavni moški so zelo privlačni, a če se ta zabavnost sprevrže v pijančevanje in redno žuranje po lokalnih barih, potem vse skupaj ni več tako privlačno, kajne? Eno je, da si vaš moški privošči občasno druženje s prijatelji, vse prej kot sprejemljivo pa postane, ko mu nočni lokali postanejo drugi dom. Mamin sinko Stalna primerjava z njegovo mamo ni niti najmanj prijetna. Zelo moteče pa postane, če je mama pri njem na prvem mestu, če je njegova prva in najbližja zaupnica, če se vmešava v vajino življenje in če mu predstavlja boginjo, ki ji je treba dati vedno prav in nasveti katere so vedno najboljši. Redna nedeljska kosila in vsakodnevni dolgi telefonski pogovori so le kaplja čez rob nevzdržnega položaja, kjer v trojčku preprosto ne boste imele nobene veljave, še manj pa vpliva.

Stari devičnik

Kakorkoli se sliši plehko, ženska v svoji postelji želi malega boga seksa, ki jo bo vodil in jo znal spraviti v višave. Moški, ki si je ne bo upal prijeti niti za zadnjico, kaj šele da bi obvladal prvine oralnega seksa in sploh slišal kaj o predigri, niso niti malo privlačni. A če verjamete v rek, da vaja dela mojstra, in ste po naravi potrpežljivi, potem morda velja vsaj poskusiti.

Narcis

Narcisoidni moški je obseden s svojim videzom. Ure in ure preživlja pred ogledalom in na fitnesu. Njegova glavna značilnost je zagledanost vase, manjka pa mu tudi sposobnost empatije. Ne bo vas opazil, ker bo preveč zaposlen sam s sabo. Ne potrebujete razmerja, kjer bi bili ves čas nevidni, kajne?

Egoist Podobno kot pri narcisu boste tudi pri egoistu na drugem mestu. Ko bo sam preskrbljen, boste morda na vrsti tudi vi. Po vsej verjetnosti pa ne. In ne govorimo samo o materialnih dobrinah, tudi vse večje ali manjše odločitve bodo prepuščene njemu, ker bo moralo vse potekati tako, da bo njemu najbolj prav. Da bo on užival in se imel odlično, vas bo pa tako in tako pozabil vprašati, kako se počutite. Saj to ni pomembno.

Ne spreglejte