Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 4. 2011,
16.16

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 22. 4. 2011, 16.16

8 let

Kako zapeljati mlajšo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Če radi pogledate za mlajšo žensko in če vam one rade vrnejo pogled, zakaj ne bi izvedeli, kako se jim tudi približati? Saj veste, da so leta samo številka.

1. Bodite kavalir

Je potrebno kaj dodati? Ženske ljubijo, ko jim nekdo pridrži vrata, pokloni vrtnico ali primakne stol k mizi. Ljubijo, ko jim nekdo brez besed ogrne ramena s svojim toplom puloverjem. Navdušene so, ko se moški do njih vedejo pozorno in pazijo nanje, čeprav to še ne pomeni, da same tega ne znajo. Poanta je v tem, da si ženske želijo biti razvajane in da se današnji mladci tega vse premalo zavedajo, vi pa to dobro veste.

2. Ne skrivajte svojih let

Dobro, tudi poudarjati jih ni treba, ampak še huje je, če jih prekrivate s slabimi triki, kot sta barvanje sivih las na vranje črn odtenek ali utapljanje v vonjavah neznosnih deodorantov. Za doseganje mladostnega videza se nikar ne zatekajte k odštekani modi za mlade, pisanim supergam in najstniškem izrazoslovju. Urejenost in očarljivost vaših življenjskih izkušenj sta vaša aduta, kar pomislite na Jamesa Bonda, ki ga brez nekaj gubic ženske sploh pogledale ne bi.

3. Niste njen očka

To je zelo pomembno, ker je očka nad vsem- vsaj po navadi, zato niti ne poskušajte zasesti njegovega mesta. Res je, da ženske vedno rabijo nekoga (najraje moškega), ki je njihova trdna skala in opora v težkih trenutkih, in to so vaši trenutki. Takrat starejši moški ve, da ni toliko razlogov za paniko, kot jih njegova mladenka vidi, zato jo lahko pomiri, ji svetuje, ji pomaga najti rešitev ... Daje ji stabilnost, varnost in mirnost, vse tisto, kar njeni moški vrstniki še krepko iščejo.

4. Rahla zadržanost je tako seksi

Čeprav ste zatreskani v svojo mlado ljubico, da se vam kar bliska, ohranite kanček prisebnosti- to je tako zelo seksi. Pomeni, da ne kličete vsako uro, ne hodite na zmenek čisto vsak dan (vsaj dokler nista v resni zvezi) in si zaradi tega, ker ta trenutek pač ne moreta biti skupaj, ne pošiljajte smsov vsako minuto. Niste njena prijateljica in nočete, da se naveličata drug drugega po enem tednu, kar se sicer lahko hitro zgodi. Da niste čisto nedosegljiv, morate znati pokazati drugače.

5. Ne tekajte za njo

Mlajše ženske imajo drugačen način in tempo življenja, zakaj bi ga popolnoma prilagodile vašemu? Tudi če umirate od ljubosumja, ker gre v petek zvečer ven s prijatelji, si ne privoščite, da bi ji zaradi tega težili. Potem raje razmislite, ali ste z žensko, ki ji lahko zaupate ali ne, leta tukaj niso pomembna. Seveda pa velja tudi obratno: ko se s svojimi starimi pivskimi bratci odpravljate ven, ni potrebe, da vam vaša lepotička povsod sledi, zato da ste vi lahko mirni in ponosni. Drugače povedano, pustite ji dihati.

6. Ne prehitevajte stvari

Morda vas je že prvi trenutek imelo, da bi sladko dvajset in nekaj- letnico popeljali pred oltar, a kar mirno. Če se vam kam mudi, nikjer ne piše, da se tudi njej, konec koncev je mlajša in lahko vaše želje o poroki, morda družini, doživi kot prevelik pritisk in vam uide. Če je vaš edini motiv, da ste z mlajšo žensko, ta, da nočete ostati sami, zadržite to nekaj časa zase, sicer lahko samevate še dolgo.

7. Spoštovanje

Spoštujte tako sebe kot njo. Čeprav je med vama veliko let razlike, jo imejte za enakopravno, jo poslušajte in upoštevajte njeno mnenje, nikoli pa je ne podcenjujte in o sebi ne ustvarjajte slike šovinista. Morda mora še veliko stvari spoznati, morda je danes še naivna in neizkušena, pa kaj zato. Ob sebi ima vas, ki ste zrel moški in ki bo znal poskrbeti, da se ji v tem krutem 'odraslem' svetu ne bo zgodilo nič hudega.

Ne spreglejte