Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
29. 6. 2014,
16.44

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

varanje ženska moški ljubezen ljubezen ločitev

Nedelja, 29. 6. 2014, 16.44

8 let

Kako moškemu preprečiti varanje?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Se sprašujete, ali so moški sposobni biti zvesti? Bolje je, da se vprašate, kako mu boste preprečili, da bi vas prevaral.

Statistike kažejo, da moški večinoma varajo iz dveh razlogov: prvi je negotovost, drugi pa dolgčas. Večina moških si želi vedeti in čutiti, da so ljubljeni, želijo si biti oboževani, radi imajo, ko vidijo, da so v središču vaše pozornosti, sploh pa se najbolje počutijo, ko imajo občutek, da so pravi heroji svojih žensk. A bodimo realni: ker ne znajo leteti po zraku in nimajo svoje votline s superigračkami, vedo, da niso ne Superman ne Batman. In kje nastopite ženske? Imamo nekaj predlogov, kako lahko preprečite, da bi vas prevaral.

Ne prepustite se toku Eden od načinov, ki ga bo skoraj zagotovo držal v napetosti, je, da se nikoli ne prepustite toku in da se v razmerju nikoli ne počutite preveč domače. Predvsem pa ne pozabite na to, kdo ste. Biti v zvezi ne pomeni, da se morate odpovedati vsemu in postati drugi on. To ni tisto, zaradi česar vas je vzljubil, bo pa kmalu tisto, zaradi česar vas bo lahko zapustil. Vzdržujte svoje razmerje s pravo mero samih sebe.

Ne nadzorujte vsega Tako kot ve tudi moški potrebujejo svobodo. Pustite mu dihati, dovolite mu, da s svojim prijateljem gleda nogometno tekmo. Bolj ko boste zategovali vajeti, večja bo njegova želja po svobodi. Kaj kmalu se lahko zgodi, da jo bo poiskal in tudi sam sebi dokazal, da je svoboden – v objemu druge ženske.

Pokažite mu, da si ga želite Moški se pogosto zatečejo k varanju, ker se ne počutijo zaželenih. Potrudite se, da partnerju pokažete, da vam je všeč, naj ne bodo pohvale rezervirane le za ženske, tudi moški jih potrebujejo. Potrudite se, da bo v vašem življenju iskrica, in bodite sproščene v postelji.

Naj ima čas zase Moški velikokrat potrebujejo čas zase. Tako kot morate kdaj pa kdaj ve napolniti svoje baterije, morajo to storiti tudi moški. Na vzemite mu svobode, ne bodite preveč vsiljivi in ne upravljajte z vsem njegovim časom. Hobiji, nogomet, pivce ali dve in pogovor s prijatelji niso vaši sovražniki.

Pazite se svojih čustev Ženske znate velikokrat komunicirati brez besed. Moški tega ne znajo. Zato bodite pozorne na to, da mu poveste, kaj razmišljate, le tako bo lahko vedel, kakšne so vaše želje in potrebe. Če ste jezni, žalostni, če ste v osebni stiski, poskušajte ugotoviti razlog negativnega počutja in odženite proč negativne misli. Ne dovolite, da bi negativna čustva vplivala na vaš odnos.

Delite čas z njim Čas, ki ga imate na voljo, delite z njim. Tako bosta oba več skupaj, hitreje bosta našla skupno besedo. Naj vam na splošno ne bo težko preživeti časa s partnerjem, včasih pač morate pozabiti na delo in skrbi. Odnosu, ki ga imata, posvetite pozornost, ki si jo zasluži.

Odkrijte vzorec njegovih partnerskih zvez Bodite detektiv in ugotovite, kakšen je bil dosedanji vzorec njegovih zvez. Moški večinoma mislijo, da je v njihovih genih, da morajo biti s čim več ženskami, kot je mogoče. Če je tak tudi vaš partner, potem se lahko postavite na glavo, pa vam ne bo nič pomagalo. Če se ukvarjate z moškim, ki je že pred tem varal, morate vedeti, da boste skoraj gotovo prevarani tudi vi, je pa mogoče, da skozi različna življenjska obdobja spozna, da varanje ni način partnerstva, in se ustali prav z vami. Dejstvo je, da sami odnosa ne morete držati pokonci. Zveza vedno temelji na dveh, zato vam priporočamo, da del "obveznosti" prenesete tudi nanj. S tem mu boste dali močnejšo vlogo v svojem življenju in zmanjšali možnost varanja.

Ne spreglejte