Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 6. 2011,
11.24

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 20. 6. 2011, 11.24

8 let

Kako jo pripraviti do vročega seksa?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Tudi ženske poznajo seks, ob katerem pozneje zardevajo, le poti do njega so skrivnostnejše kot pri moških, ki svoje fantazije največkrat javno in na glas, torej med prijatelji, mirno priznavajo.

Večina žensk prijateljici res ne bo razlagala, da se rada namaže s smetano in masturbira z banano, čeprav fantazije zagotovo ima, zato pa jih bo toliko raje delila s partnerjem, ki jo zna pripraviti do užitka. Kako doseči, da se ženska za kratek hip spreobrne v domino in zavihti bič, vam v kinodvorani privošči "oralca", se preobleče v barsko plesalko ali se pusti zvezati, ni tako težko, kot se zdi. Opazujte Če vaša partnerica ljubi lateks, verjetno ni treba brati podnapisov, a večina žensk je vseeno nekoliko bolj sramežljiva. Kljub temu užitka nobena ne zna skriti, naloga moškega pa je, da (z njeno pomočjo) ugotovi, kaj ji je všeč, sledi vzdihom, opazi, kaj jo vzburja bolj od vsega drugega, in ji to nudi ... Moški lahko veliko razbere iz intimnih trenutkov z žensko, če se temu posveti. Vprašajte Če bi se vse dalo brez besed, tega odstavka ne bi spisali, ker pa je pogovor zmeraj dobrodošel, vam nasvet še posebej polagamo na srce. Nobena ženska vam sama od sebe ne bo priznala svojih fantazij, z vztrajno radovednostjo pa jih boste vseeno odkrili, zato sprašujte. Povejte, o čem fantazirate sami in česa si želite, vprašajte naravnost – bi ti bilo všeč, če bi me med seksom zvezala? Na kaj misliš, ko se samozadovoljuješ? In podobno. Po prvem odzivu boste ugotovili, ali imate pred seboj sivo miško ali levinjo, vsekakor v nobenem primeru ne obupajte prehitro. Še to: ko ji razlagate o svojih vročih sanjah, nikar ne omenjajte deklet, s katerimi ste jih že imeli priložnost izživeti!

Presenetite

Morda vajina spolnost za zdaj ne potrebuje dodatnih stimulacij, a ko se obrne desetletje in do potankosti poznate svojo partnerico, pride prav vsa domišljija, ki jo premoreta. V dolgotrajnih razmerjih lahko prva dva koraka izpustite – če partnerico vsaj malo poznate, veste, kako ravnati z njo, zato ste lahko pogumnejši. Namesto ženske revije ji ponudite na ogled svoje erotično čtivo, zaigrajta slačipoker ali si namesto poročil skupaj oglejta erotični film. Namesto pravljice za lahko noč si izmislite erotično povest v nadaljevanjih, vsako epizodo sproti ustvarjata skupaj. Ne pozabite – cilj je, da spodbudite njeno domišljijo!

Postavite jo pred dejstvo Nič ženske ne navlaži hitreje in bolj konkretno, kot je prava moška narava. Pristni testosteron, ki ne skriva, da potrebuje potešitev tukaj in zdaj, ženske vzburja, čeprav se večinoma pretvarjajo, da jim gre na živce ali da jih utruja. Okej, tudi takšni dnevi obstajajo, kot obstajajo takšni, ko je žensko treba preprosto samo pograbiti, oglušeti na njene pripombe, da nima depiliranih nog, in ji v uho po volčje zašepetati, kaj jo čaka. Ji dati vedeti, da nima izbire pred vami in da gre zares. To ne pomeni, da karkoli počnete na silo. Ena najpogostejših in najbolj vročih ženskih spolnih fantazij je simulacija posilstva, pri čemer ne gre za storjeno silo, ampak za neustavljivo slo, ki jo ženska povzroča moškemu, da se ta ne more zadrževati, zato si jo vzame. Kjerkoli, kadarkoli, strastno, kot da ni jutrišnjega dne. Moški, imejte to v glavi, ko boste tuhtali, kako nerodno je v resnici vaši ženski, ko jo nadlegujete s svojim apetitom. Lahko vam prišepnemo, da ne gre za sram, ampak za pohoto, ki se vanj kamuflira, ker se za pridna dekleta tako pač spodobi.

Ne spreglejte