Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 4. 2013,
10.16

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

zmenek partnerstvo

Petek, 19. 4. 2013, 10.16

8 let

Kako jo povabiti k sebi?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ste spoznali krasno in privlačno žensko, pa ne veste, kako bi jo povabili domov? Sledite spodnjim namigom.

Bodite urejeni Večina moških se premalo zaveda, kako pomemben je urejen videz. Z moškimi, ki dajo nekaj nase, ženske rajši flirtajo, velja pa tudi obratno. Ne potrebujete dragih blagovnih znamk in obleke po meri, dovolj je, da izžarevate svežino in negovanost, imate svoj stil oblačenja, ki vam pristaja, za piko na i pa se nadišavite. Prijeten vonj žensko zmeraj očara.

Ne dajajte vtisa obupanca Čeprav si želite, da bi se večer končal v dvoje, ne dajajte vtisa obupanca, ki v življenju misli samo na to, kdaj mu bo uspelo pripeljati žensko k sebi domov. To ženske čutijo in je odbijajoče, prav nič zapeljivo in vznemirljivo. Če ste že šli ven, se ne naprezajte tako očitno, veliko očarljivejši boste, če se boste zabavali in uživali v trenutku. Saj veste, najbolj seksi so tisti moški, ki dajejo vtis, da se ne trudijo. Poskusite!

Izberite do ženske prijazno družbo S kom ste, ni nepomembno, če si želite osvajati neko žensko in jo odpeljati domov, zato si izberite družbo, ki je ne bo ogrožala. To pomeni, da se ta večer ne boste srečali s svojo bivšo, čeprav se še vedno dobro razumeta, ker se vama bodo druge ženske izognile na kilometer. Prav tako lahko na žensko strašljivo deluje družba razposajenih moških razgrajačev, ki se jih sliši in vidi že od daleč. Lahko, da so popolnoma neškodljivi, a niso najboljša vaba za ženske oči. Dogovorite se z dvema ali tremi prijatelji, s katerimi se lahko pogovarjate in vam ni dolgčas, v takšni družbi lahko delujete bolj zabavno in dajete bolj dostopen vtis.

Sledite namigom Če si ženska želi pristati z moškim v njegovem stanovanju, bo to dala vedeti. Najverjetneje z zelo diskretnimi namigi, ki pa jih lahko pozoren moški prepozna. Dajte ji občutek, da se vam nikamor ne mudi in da si lahko kadarkoli premisli. Manj ko ji boste prigovarjali in jo vabili, bolj boste uspešni. Če k temu dodate še smisel za humor in samozavest, ste na zmagovalni poti v svojo spalnico.

Pripravite prostor Ste na točki, ko potrebujete prostor, kjer se bosta z dekletom lahko v miru sprostila in posvetila drug drugemu. Vaš moški brlog je lahko idealno mesto, le malce ga morate prilagoditi ženskim očem. Pospravite, posteljo oblecite v svežo posteljnino, s sten umaknite plakate in koledarje golih žensk, spustite straniščno desko, prezračite ... Ne pozabite, da si želite narediti vtis (in seksati), zato poskrbite, da bo tudi vaše stanovanje prilagojeno temu.

Ne spreglejte