Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
18. 8. 2013,
20.59

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

ljubezen ljubezen kilogrami moški ženska

Nedelja, 18. 8. 2013, 20.59

7 let, 12 mesecev

Kako ga osvojiti s "kilogramčkom preveč"?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Četudi nimate telesca kot manekenka, kar mimogrede sploh ni merilo, pa lahko svojega izbranca spravite ob pamet še bolj kot Adriana Lima in ostale lepotice. Ne verjamete?

Že desetletja moške spravljajo ob pamet ženske tipa Marilyn Monroe, Pamela Anderson, Adriana Lima, Megan Fox … in še bi lahko naštevali. Pa ne bomo, ker je dokazano dejstvo, tako vsaj pravijo strokovnjaki, da moškega lahko spravite ob pamet tudi s kilogramom preveč.

»Naš namen ni, da bi se spuščali v to koliko kilogram je ravno prav, daleč od tega. Mislimo, da smo prišli do spoznanja, da imajo ženske z bolj zaobljeno postavo bolj zveste ljubimce in da so ti veliko bolj odvisni od njih kot tisti, ki so v vezi s suhicami,« je povedal Michael Fiore, strokovnjak za intimne veze, ki se že dve desetletji ukvarja tudi z vplivom vizualnega učinka na spolnost.

»Resda je večina žensk, ki po svojih merilih ne dosegajo popolnosti s seboj nezadovoljnih, a vseeno to ne pomeni, da nimajo možnosti uloviti postavnega in zaželenega moškega, čeprav se prav zaradi njihove zmanjšane samozavesti zgodi prav to,« je še razkril Fiore, ki pravi, da bi morala vsaka ženska vedeti, da ne obstaja prav nobena možnost, da bi kdo vodil možgane divje seksi moških in jih usmerjal proč od kogarkoli.

»Predlagam, da se dame raje vprašajo kaj so naredile za to, da bi moškega dobile. Narediti morate namreč vse, da bo moški, ne glede na to kako izgleda on in kako izgledate ve, mislil le na vas. Sam sem izkusil prav podobno zgodbo. Nekoč sem bil čustveno mrtev, nikoli se nisem želel vezati, letal sem le za seks bombami, a zdaj, ko sem pred poroko vem, da sem bil neumen. Srečal sem pravo žensko, ki me je na mah osvojila. Dejansko sem ob njej v trenutku pozabil na vse ostale ženske in privlačila me je kot magnet. Ko me je prvič poljubila sem vedel, da sem zaljubljen. In čeprav je po merilih revij, ki jih večina izmed vas bere, daleč od popolne je prav ona znala narediti tri korake, ki so za vedno spremenili moje življenje,« pravi Fiore in svetuje: če želite tudi same ujeti moškega, ki vam je všeč vam svetujem, da upoštevate tri preproste korake za dober ulov:

1. moškemu pokažite, da ga ne potrebujete in se mu nikar ne vrzite v naročje 2. v njegove možgane mu »vsadite« misli o prihodnosti in naredite življenje brez napetosti in drame 3. pustite mu, da vas išče, pogreša in si vas želi.

Ob tem Fiore še svetuje, da se nikar ne delajte neulovljive, saj to moške, verjele ali ne, odbija. Vseeno pa bodite sproščene in najprej razčistite same s seboj, da ste lepe, ponosne nase in da imate moč nad svojimi željami ne glede na številko, ki vam jo pokaže tehtnica.

Ne spreglejte