SiolNET. Trendi Odnosi
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kaj početi decembra?

0

termometer

 | Foto:
Prebiranje svežih vsebin na ona-on.com Magazinu ali druženje ob kuhančku in panzer tanzu - izbira je vaša.

Če si po delovnem dnevu želite sproščenega druženja s športnim pridihom, potem vas v petek, 11. decembra, vabimo na SpogLEDovalnico na drsanje na Bled, kjer boste lahko svoje drsenje po ledeni površini nadgradili ali pa se te veščine naučili. Za bolj športne tipe bosta na voljo hokej z metlami in curling z likalniki, za ljubitelje plesa pa smo pripravili tudi Salsa zmigovanje, ki bo ogrelo še tako hladno srce. Če drsanje ni vaša strast, brez skrbi, organizirano bo tudi druženje ob kuhančku, ki ga častimo mi!

Ste športniki po duši? Vabimo vas na sobotni Ski Opening na Krvavcu, kjer se ne bo le smučalo, ampak se bo z raznimi igrami tudi spoznavalo in dobro jedlo, brez nekoliko bolj eksotičnega panzer tanza pa preprosto ne bo šlo! Če smučanja niste preveč vešči, boste lahko svojo tehniko izboljšali v šoli smučanja, spoznali pa boste tudi legendo slovenskega smučanja, Jureta Koširja.

Se raje grejete ob ognju iz domačega kamina? Potem je za vas kot nalašč novi ona-on Magazin, kjer si lahko preberete najboljše vsebine s področja zapeljevanja, ljubezni in partnerstva. Posvetili smo se Spletnemu spoznavanju, kjer so zbrani nasveti in priročniki. Šola zapeljevanja z Edvardom Kadičem razkriva, kako biti uspešen pri spoznavanju in osvajanju, znani Slovenci pa so nam razkrili svoj pogled na ljubezen in vse, kar pride zraven.

Na ona-on Magazinu lahko spremljate tudi zgodbe iz zakulisja nastajanja portala ona-on.com, kmalu pa prihaja tudi videoizobraževalni portal!

Ne veste, kaj izbrati? Potem preizkusite kar vse troje! :)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin