Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
5. 7. 2014,
18.45

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

ženska partnerstvo seksapil

Sobota, 5. 7. 2014, 18.45

8 let

Kaj moški zares iščejo pri ženskah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Veliko stvari je, ki jih moški iščejo pri ženskah, s katerimi bi radi bili v zvezi.

Jasno je, da niso vsi moški isti in da ne iščejo vsi le avanture za eno noč. Tisti, ki iščejo žensko za resno zvezo, pa imajo jasno opredeljene zahteve, ki naj bi jih imela ženska, s katero so si pripravljeni urediti gnezdece. Spletna raziskava, v kateri je sodelovalo pet tisoč moških, je pokazala, da moški v večini primerov iščejo ženske, ki jim lahko zaupajo in s katerimi se bodo ujemali v številnih željah. A kaj moški zares iščejo pri ženskah? Top sedem odgovorov je na dlani.

1. Samski stan Ženske, ki niso samske, večine moških, ki si želijo resne veze, ne zanimajo. Ženske v zvezi so pri moških znak, da si želijo avanture za eno noč, saj se večini ne ljubi čakati na to, da bo potencialna partnerica prosta. Moški, ki si želi zveze, bo najprej preveril, ali ste samski, šele potem ga boste zanimale.

2. Seksapil Roko na srce, moškim je tako kot ženskam pomembno, da njihova partnerica izraža dovolj seksapila. Ženska se mora moškemu preprosto zdeti seksi. Različnim moškim so všeč različni tipi žensk, imajo pa tudi različno dojemanje pojma seksi. Nekateri imajo rajši bolj okrogle, drugi iščejo manjše, tretji starejše. Naj vam bo jasno: ni treba, da ste Barbie, da ga boste privlačili. Okusi so različni.

3. Razumnost Moški ne marajo ženske, ki s seboj prinese še 40 kovčkov z napisom težave. Med prvimi tremi odgovori je bila prav razumnost skoraj pri vsakem moškem, saj se večini resnično ne ljubi ukvarjati z vašimi nekdanjimi težavami, sploh ne na začetku zveze. Poleg razumnosti je moškim pomembna tudi čustvena in psihična stabilnost.

4. Inteligenca Večino moških privlačijo inteligentne in razgledane ženske. Tisti, ki si želijo ustvariti resno zvezo, se želijo zvečer tudi pogovarjati in prav nič jim ni do tega, da bi imeli ob sebi nekakšno puhloglavko, ki vse popoldneve preživi ob gledanju televizijskih nadaljevank v španskem jeziku. A za to ni treba, da ste doktorica znanosti, daleč od tega. Moški si želijo le žensk, ki znajo trezno razmišljati s svojo glavo.

5. Samozavest Tako kot pri ženskah tudi pri moških veliko vlogo igra samozavest. Ženska, ki je dovolj samozavestna, da za svojo srečo ne potrebuje moškega, se moškim zdi zelo zanimiva. Pokažite mu, da se v svoji koži dobro počutite, da znate uživati sami, da imate radi sami sebe. Moški cenijo ženske, ki cenijo same sebe, in takšne ženske so v njihovih očeh vredne resne zveze.

6. Moč Ne živimo več v kameni dobi, ko so morale ženske ves čas čakati na svoje moške. In točno tako moški ženske tudi vidijo. Današnji pravi moški ljubijo prave ženske, močne in odločne, ženske, ki jih ni strah udariti po mizi, ženske, ki imajo začrtano kariero in visokoleteče cilje.

7. Podpora Moški radi vidijo, da jih njihove ženske podpirajo pri željah, karieri in v življenju na sploh. Ženska, ki zna podpirati svojega moškega, je ženska, ki je močna, ki ima v svoji glavi razčiščeno, kdo je, in je ženska, ki je dovolj samozavestna, da ve, da je uspeh moškega v življenju ne bo oviral. Takšen moški bo tudi sam podpiral svojo žensko pri njenih željah in dejanjih, obenem pa bosta drug drugemu postala ne le partnerja, pač pa tudi najboljša prijatelja in zaupnika.

Ne spreglejte