Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 1. 2011,
8.19

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 19. 1. 2011, 8.19

8 let

Kaj mora ljubica vedeti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Če ste sprejeli vlogo ljubice, morate vedeti, da v takšnih razmerjih obstajajo pravila igre, ki vam bodo sčasoma vedno manj všeč in vedno težje se jih boste držali.

Omejena komunikacija Ker je vaš partner vezan, ga ne morete poklicati kadarkoli, kar je lahko zelo kruto. Lahko se tolažite, da vas sam pokliče, ko si vas želi slišati, a v resnici vas boli srce. Ko od žalosti popijete kozarček, vam prijateljice iz rok pulijo telefon, da ga ne bi klicali. Vedno trepetate, da bo vašo ali njegovo elektronsko pošto prebrala njegova žena, da bo odkrila kakšen sočen sms, pa tudi po mestu se nikoli ne moreta sprehoditi objeta. Dovolj, da ste ves čas pod stresom. Ne sprašujte, ne pritožujte se Ljubice niso najbolj znane po svoji radovednosti, prav nasprotno, njihova diskretnost naj bi bila njihova vrlina, a kaj, ko niso narejene iz kamna. Težko se je zadrževati, ne da bi postavljali vprašanja o njegovi ženi, otrocih, prijateljih ... in še težje, ne da bo vse skupaj komentirali, kar ljubimcem ni prav všeč. Teženja in zoprnih vprašanj imajo drugje dovolj, z vami hočejo zgolj uživati.

Večno na čakanju

Večina ljubic si deli nepredvidljivo usodo zmenkov s poročenim moškim, ki se pogosto dogajajo takrat, ko se za to ponudi prva priložnost, najsi bo med službo, namesto nogometa, dolgega sestanka ali česa drugega. Če razmerje traja dlje, se seveda razvije določen urnik srečanj, a to še ne pomeni, da je čakanja manj. Mirno se lahko zgodi, da ga boste čakali z večerjo ob svečah, njega pa ne bo. Mirno vam lahko obljubi, da bo prespal pri vas, potem pa izgine za en teden. In povsem mirno bo pozabil na opravičilo.

Nobenih pozornosti Zoprno je, ko svojemu moškemu ne morete kupovati in izbirati oblačil, ko mu ne morete podariti ure ali verižice, ker nič od tega ne more neopazno nositi. Skorajda je ni stvari, ki je njegova žena ne bi opazila, zato vse male pozornosti in darilca, ki bi vaju lahko izdala in ki izstopajo, odpadejo. Seveda pa lahko vedno sprejmete tako njegove majhne kot velike pozornosti.

Zvestoba

Neverjetno, ampak večina poročenih moških, ki ima ljubice, pričakuje, da jim bodo te zveste, še bolj osupljivo pa je, da so jim navadno res zveste, celo tako privržene, da se njihova življenja vrtijo samo okoli enega, že oddanega tipa. Seveda tako po tihem upajo, da bo njihova potrpežljivost nekega dne poplačana.

Z rezervo Žal je tako, da morate pri vezanih moških vse, kar vam lepega obljubijo, jemati z dvojno rezervo. Gre za vse tiste obljube, kako bo nekega dne zapustil svojo ženo, kako resnično ljubi samo vas in bosta nekega dne res skupaj ... Kakorkoli obrnete, je še vedno z njo. Z drugo, ne z vami.

Ne spreglejte