SiolNET. Trendi Odnosi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Je vaš odnos zrel za razhod?

3

termometer

 | Foto:
Kako naj ženska ve, kdaj je njen odnos z moškim zrel za popolno preobrazbo, če ne celo razhod? Sestavili smo lestvico petih točk, ki vam lahko pomagajo oceniti, kam pelje vaš odnos.

Ne počutite se posebno Ženska, ki čuti, da jo njen moški ljubi, preprosto žari, saj se počuti najlepšo in najbolj zaželeno na svetu, vendar vedno ni tako. Če ste z moškim, ki vam ne daje občutka, da ste (zanj) nekaj posebnega, ampak samoumevnega, je čas, da se vprašate, ali vam je to dovolj. Če zraven še spoznate, da se ob njem ne počutite več dobro in da vam to načenja samozavest, razmislite o razhodu.

Nočni zmenki Seksi zmenek po deseti uri zvečer je čisto zabavna zadeva, če se zgodi vsake toliko, nekaj drugega pa je, če je to vse, kar ima ženska od zmenka. Moški, ki je zaljubljen, bo svojo žensko razkazoval drugim, ker je nanjo ponosen in ker moški to počnejo, moški, ki ni zaljubljen in misli samo na seks, pa se bo z njo dobival v poznih nočnih urah, ko ga nihče ne vidi. Takšen odnos zanj nima prihodnosti, zato ne gojite lažnih upov.

Prepogosto jo omenja Koga? Drugo žensko, pa naj gre za njegovo bivšo ljubezen, ki ostaja nedotakljiva, za simpatično sodelavko, ki je vedno v oprijetem krilu, ali pa prodajalko kruha, ki mu ob kifeljčku podari še nasmeh! Ko moški v družbi svoje ženske nenehno omenja druge ženske, je jasno, da se še ni pripravljen ustaliti, saj ga zanima vse, kar leze in gre v krilu, zato ne čakajte, da se boste znašli v ljubezenskem trikotniku.

Ni ga Ko vam ob prometni konici poči avtomobilska guma, se morate znajti sami, ker vaš moški nima časa. Ko je treba zamenjati star pralni stroj za novega in ga dostaviti v 4. nadstropje brez dvigala, vašega moškega ni v bližini. Zamaši se odtok, vi pa ste sami … Ste opazili, da ste vedno, ko se vam ruši svet, sami? V trenutkih, ko bi potrebovali pomoč in spodbudo, poslušate, kako bi se morali znajti sami ali celo kako ste nesposobni, medtem ko vi njemu vedno stojite ob strani. Si res želite ob sebi nekoga, ki ga nikoli ni tu, ko ga potrebujete, in ki vas hkrati še prepričuje, da je tako prav?

Samo seks Moški sicer res veliko mislijo na seks, ampak ne mislijo samo na seks. Ko se zaljubijo, najdejo čas in voljo za marsikaj – za pogovor, sprehajanje, romantične večerje, celo za šoping z žensko ... Če vaš moški zgolj pride in opravi, kar ima opraviti, potem pa izgine, ni veliko verjetnosti, da si z vami želi tudi čustvene povezanosti in skupne prihodnosti.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin