SiolNET. Trendi Odnosi
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Imate pravega za poroko?

2

termometer

Vsak moški ima svoj faktor x, a le nekateri imajo tisto nekaj, zaradi česar jih ženske hočejo omožiti. Če se prepoznate v vsaj polovici spodnjih trditev, imate morda pravega za poroko.

Podpira vas Ni pomembno, ali gre za kariero, zdravje ali druge osebnostne cilje, ki jih imate, ženske si želijo nekoga, ki jim bo stal ob strani in jih spodbujal, ko bo svet postal prenaporen, tako z dejanji kot z besedami. Trenutek, ko vas moški objame, poboža in obljubi, da bo še vse v redu, je neprecenljiv.

Je zvest V resnici ne vemo, kaj prinaša prihodnost, a ženske so vseeno rade stoodstotno prepričane, da je njihov moški res samo njihov. Pred poroko in po poroki.

Ni mamin sine Nihče si ne želi preživeti življenja z nekom, ki bo na prvo mesto v svojem življenju vedno postavil svojo mamo. Seveda pa je pomembno, da ima moški s svojo mamo dober in spoštljiv odnos, kajti če z njo ne ravna lepo, tudi s svojo ženo ne bo.

Je strpen Moški, ki ne razume, da je ženskih pet minut raztegljiv pojem in da se ob dobrem filmu vedno joka, verjetno ni potrpežljive vrste. Nekateri moški so pač trmasti, a v zakonu je treba biti strpen in pripravljen na kompromise.

Je zabaven in zanimiv Če že zdaj zehate, ko vam vaš partner pripoveduje o svojih podvigih, in se nikoli ne smejete njegovim šalam, se vprašajte, ali ni življenje prekratko, da bi ga preživeli z nekom, ki vas pravzaprav dolgočasi.

Dobro se razumeta v postelji Je treba še kaj dodati?

Je sočuten Naj gre za to, kako vas posluša in z vami sočustvuje, ali pa za to, kako priskoči na pomoč pri prečkanju ceste stari gospe, vaš moški ima veliko srce.

Je samozavesten Moški, ki ima svoja prepričanja, strasti in načela, ni samo privlačen, ampak ima tudi samozavest, s katero se prebija skozi življenje.

Pomaga Partner, ki ženski priskoči na pomoč, ko je preobremenjena, ne da bi zanjo prosila, je zlata vreden.

Je družinski tip Čeprav morda še ne razmišljate o tem, da bi si ustvarila družino, si verjetno želite moža, s katerim bi si lahko ustvarili skupen dom in mu vdahnili prijetno vzdušje. Nekoga, ki mu družina, tudi če je to samo partner, veliko pomeni.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin