Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
25. 1. 2021,
10.53

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

horoskop horoskop PR članek

Ponedeljek, 25. 1. 2021, 10.53

3 leta, 2 meseca

Horoskop za februar

Oglasno sporočilo

Teodora iz Kosmike napoveduje prijeten začetek meseca. 17. 2. pa bo pomemben datum, ki nam lahko hitro obrne vse na glavo.

12media, horoskop | Foto:

Februar se začenja s prijetnim vplivom Venere v Vodnarju. Tako nam bo kraljica ljubezni, čutnosti in užitka lahko prinesla nepričakovane, tudi nenavadne rešitve naših ljubezenskih, lepotnih, za nekatere celo finančnih težav. Zavedati pa se moramo, da se s tem v Vodnarju nabira veliko število planetov, kar bo poudarjalo in spodbujalo humanitarna vprašanja, tehnološki napredek in tudi zahteve po spremembah.

Enajstega februarja bo mlaj prav tako v Vodnarju in bo lahko dober nov začetek, za nekatere pa tudi začetek konca, če so vpleteni v škodljive dejavnosti. Vendar pa bo takrat že mogoče močno čutiti učinek prihajajočega kvadrata med Saturnom in Uranom, ki se bo dovršil 17. 2. Potreba po varnosti bo močno trčila z željo po spremembah. "Moč Saturna v Vodnarju je velika, toda Uran bo pripravljen izumiti in uporabiti stvari, kot jih še nismo videli," pravi Teodora.


Ni še prepozno, da tudi ti poskrbiš, da bodo v letu 2021 zvezde na tvoji strani! Naroči si Osebni letni horoskop v obliki osebne e-knjige s kar 30-odstotnim popustom. Naroči!


Horoskop po znamenjih

Ognjena znamenja (Ovni, Levi, Strelci) bodo polna pozitivne energije in ustvarjalnega navdiha. Kljub temu pa se Ovni in Strelci lahko vdajo resnejšim nihanjem razpoloženja, Levi pa bi morali biti vse leto pozorni pri odločitvah in zelo upoštevati znake, da kaj ni v redu.

Zemeljska znamenja (Biki, Device, Kozorogi) bodo lahko preveč vsiljiva, saj bodo prepričana, da vedo, kaj je dobro za njihove najbližje. Sploh Biki bodo spretni z besedami, Device izjemno kritične do odnosov, Kozorogi pa izrazito finančno usmerjeni, kar bo tudi lahko povzročalo spore.

Zračna znamenja (Dvojčki, Tehtnice, Vodnarji) bodo bolj občutila vpliv retrogradnega Merkurja kot drugi. Lahko se boste počutili, kot bi vam spodmaknili tla pod nogami sredi nizkega štarta. Vodnarji se boste reševali z besedami, Dvojčke in Tehtnice lahko zanese v melanholična obdobja.

Vodna znamenja (Raki, Škorpijoni, Ribe) dobite priložnost, da bi lahko pustili negativne izkušnje za seboj. Raki bodo najtežje odpuščali, dogajanje bo močno vplivalo na vaše razpoloženje. Ribe in Škorpijoni boste znali videti in izkoristiti praktične koristi, tudi sicer boste dobri z denarjem.


Ni še prepozno, da tudi ti poskrbiš, da bodo v letu 2021 zvezde na tvoji strani! Naroči si Osebni letni horoskop v obliki osebne e-knjige s kar 30-odstotnim popustom. Naroči!


12media, horoskop | Foto: Osebni horoskop pa nam pove, kakšen natanko bo vpliv na določeno osebo. Planeti se namreč ne srečujejo samo med seboj, ampak stalno ustvarjajo aspekte na planete v naših natalnih kartah. To občutimo veliko bolj osebno, v tem smo drugačni od vseh drugih. Zato na primer isti lunin mlaj nekomu povzroči depresivne občutke, nekoga drugega pa dvigne in ga spodbudi k uspehu. Veliko zadovoljnih strank potrjuje: Osebni letni horoskop je pravi pripomoček za uspeh in osebno rast!

12media, horoskop | Foto:


Naročnik oglasnega sporočila je 12Media.

Ne spreglejte