Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 12. 2017,
8.06

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

2018 horoskop horoskop PR članek

Petek, 22. 12. 2017, 8.06

6 let, 6 mesecev

Horoskop 2018

Oglasno sporočilo

Leto 2018 se bo že začelo v znamenju transformacij. Mars in Jupiter bosta skupaj v Škorpijonu, zato se bo spremembam nemogoče izogniti.

KOSMIKA | Foto:

Horoskop tako za začetek leta 2018 ne prinaša najbolj sladkih napovedi. Za večino znamenj bodo spremembe neprijetne in zahtevne, ker posegajo na področje podzavesti in tistih želja, ki ste jih doslej zatirali.

Do zdaj ste večinoma že opazili, za kakšne spremembe gre. Nekatere je začela »žuliti« služba, druge denar, tretje ljubezenski odnosi in tako naprej. A naj vas potolažimo: horoskop pravi, da bo končni izid sprememb pozitiven in tudi to boste lahko občutili že v letu 2018.

Planeta Saturn in Pluton bo gostil delovni in ambiciozni Kozorog, zato bomo vsi skupaj bolj osredotočeni in vztrajni. Znali boste trdo delati, če bo treba.

Mrki v letu 2018 in njihov vpliv na horoskop

KOSMIKA | Foto:

31. januarja bo lunin mrk v znamenju Leva. Lunini mrki že tako močno vplivajo na zasebnost, čustva in podzavest. Ta pa se bo še posebno dotaknil žensk, ki so preobremenjene in se od njih pričakuje, da bodo delale več stvari hkrati.

Obenem pa bo to zaključek obdobja mrkov, ki se je začelo avgusta letos (2017). Dokončno se boste znebili čustvene prtljage iz zadnjega pol leta. Problem bo pri tistih, ki tega niso počeli sproti in se jim je nabralo – občutka, da nikomur ni mar zanje in za njihove potrebe, da jim ljudje nalašč ne pustijo narediti nekaj po svoje in da se kar naprej žrtvujejo za druge, ki niso niti hvaležni. Tukaj so možne čustvene krize in tudi prekinitve odnosov ali spremembe dolgotrajnih navad.

kosmika | Foto:

V novo fazo pa vstopamo 15. februarja 2018, ko bo sončev mrk v znamenju Vodnarja. To je sicer delni sončev mrk, vendar lahko pričakujete, da boste njegov vpliv čutili približno pol leta. Karte bodo padle na mizo in na vas bo, da se boste odločili, kam naprej. To bo super obdobje, če bi se radi znebili kakšne slabe navade ali pa na kateremkoli področju začeli na novo. Če vam vaš osebni horoskop ne obeta posebno neugodnih tranzitov, vas pri tem stanju ne bi smelo nič kaj posebnega presenetiti, zato se boste lahko dobro odločali.

Kaj je moj osebni horoskop?

Retrogradni planeti v letu 2018 in njihov vpliv na horoskop

kosmika | Foto:

Retrogradni Mars (poleti) in za njim še Venera (jeseni) bosta pretresla najprej vaše osebne cilje, potem pa tudi odnose in še nekatere druge zadeve, na katere ste navezani. Ne čudite se, če se boste sredi leta začeli počutiti, kot da vas je nekaj prikovalo na mesto. Sprememba bo sledila hitro in nepričakovano. Sigurno je ne boste zgrešili.

kosmika | Foto:

Ne spreglejte