Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 8. 2013,
10.20

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

feng šuj spalnica ljubezen ljubezen

Sreda, 21. 8. 2013, 10.20

8 let

Feng šuj za iskrice v spalnici

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Včasih je za pozabljeno iskrico v spalnici dovolj le nekaj premišljenih potez, da ta znova oživi v polnem sijaju, zato vam ponujamo nekaj feng šuj napotkov, ki so vam lahko pri tem v pomoč.

Pomembna je stran neba Jugozahodna stran neba je tista, kjer so doma ljubezen, romantika, zakonska in družinska sreča, zato je tudi za spalnico najbolje, da leži na jugozahodni strani stanovanja. Če to ni mogoče, poskusite v to smer obrniti posteljo, sicer pa sledite še nekaterim drugim feng šuj napotkom, ki bodo okrepili pretok ljubezenske energije: - če želite izboljšati svoj odnos s partnerjem, na jugozahodno steno stanovanja obesite vajino fotografijo, na kateri sta srečna in nasmejana; - viseč lestenec ali kristalna krogla v jugozahodnem delu stanovanja sta odlična za sproščanje či energije, ki spodbuja romantiko in srečo v ljubezni, saj dovajata ogenj tja, kjer ponavadi prevladuje element zemlje.

Uredite spalnico V spalnico postavite luči z mehko, razpršeno svetlobo ali svetilke s senčili v pastelnih barvah, ki ustvarjajo romantično vzdušje, izogibajte se močne razsvetljave ali reflektorjev. Za posebne trenutke uporabite sveče, ki so lahko tudi dišeče. Ko boste poskrbeli za svetlobo, poskrbite še za posteljo in posteljnino. Obvezno naj v spalnici na zakonski postelji kraljuje samo ena vzmetnica namesto dveh, saj boste tako preprečili razhajanje in odtujevanje od partnerja. Posteljnina naj bo tople barve, kot je na primer rdeča, ki okrepi strast in ljubezen v odnosu. Iz spalnice odstranite televizijo ali računalnik, ki kvarita romantiko in spodbujata odtekanje seksualne energije, lahko pa imate v njej radio. Stran z negativnim Iz preostalih delov stanovanja odstranite vse, kar je negativnega ali v vas sproža negativne občutke, in jih nadomestite s pozitivno vibracijo. Na stene obesite slike, ki simbolizirajo srečo v dvoje, naj gre za par zaljubljenih ljudi ali par zaljubljenih labodov, umaknite predmete, ki vas spominjajo na bivše (nesrečne) ljubezni, in predmete, ki zgolj ustvarjajo navlako, kot so na primer prazne stekleničke parfumov, ki se kopičijo na policah. V spalnico ali v jugozahodni del stanovanja postavite kristal rožnega kamna, ki je kamen ljubezni in erosa, lahko pa tudi par mandarinskih račk, ki jih postavite tako, da se gledata, kar povečuje partnersko srečo.

Ne spreglejte