Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 12. 2016,
10.40

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

prazniki prazniki družina igra darilo Družinska škatla Dškatla

Petek, 16. 12. 2016, 10.40

6 let, 6 mesecev

Presenečenj polna škatla, ki poveže družino ob prazničnih dneh

Oglasno sporočilo

V današnjem svetu elektronskih naprav, ki motijo našo pozornost, in pretirane odtujenosti je pomembno, da si družina vzame čas za kakovostno druženje ter ostane povezana.

 | Foto:

V prazničnem decembru naj bi si vzeli več časa za družino in prijatelje, a se to večkrat sprevrže v zblaznelo tavanje in lov za darili, hrano ter pretiranimi "ugodnimi" nakupi v trgovinah. Potem ko ste že utrujeni od decembrskih večerij in različnih obveznosti, končno pride božično-novoletni teden, vi pa ste brez energije in občutka pristnih praznikov v družbi ljudi, ki vam pomenijo največ.

Naj bo letošnji december drugačen, posvetite se svojim otrokom in partnerju ter začutite pravo vzdušje praznikov.

Za pristnejše stike med prazniki in med letom skrbimo pri Dškatli. Posvečamo se vašim odnosom ter vam pripravljamo ideje in pripomočke za kakovostno preživljanje družinskega časa. Otroci ne potrebujejo kupov dragih igrač, potrebujejo starše in hrepenijo po skupnih doživetjih. To jim prinaša lepe spomine na otroštvo.

Z izdelki Dškatla:

  • Družinska škatla (sedem idej s priloženimi pripomočki za raznovrstne aktivnosti),
  • Mini gledališče (ustvarjalni paket za izdelavo lastnega gledališča na temo ene izmed štirih slovenskih ljudskih pripovedk),
  • Midva se igrava (prikupna igra, namenjena partnerjema za popestritev skupnih trenutkov),

spodbujamo mlade družine z otroki do približno desetega leta starosti k skupnemu preživljanju časa. Pri tem se krepijo odnosi tako z otroki kot partnerjem.

Božično-novoletni prazniki so najprimernejši čas, da z Družinsko škatlo obdarite vso družino in ji podarite skupna doživetja, ki so najboljša naložba v odnose.

Tudi mi smo mlada družina. Dva majhna otroka, delo, kup dnevnih obveznosti in tista urica na dan ter konci tedna, ki si jih tako želimo preživeti skupaj sproščeno in zabavno. Iz želje po učinkovitejšem in kakovostnem skupnem času je nastala tudi ideja Družinske škatle. O naši poti od ideje do izdelka ste na Siol.net že lahko brali.

Kaj je Družinska škatla?

 | Foto:

Paket s sedmimi raznovrstnimi aktivnostmi. Vsaka vsebuje slikovna navodila z idejami in priloženim materialom. Družinska škatla vedno vključuje:

  • ustvarjanje uporabnih izdelkov,
  • izdelavo in igranje družabne igre na različne načine,
  • spoznavanje z rastlinami med vrtnarjenjem,
  • kuhanje z uporabo lastnega "pridelka" v mini vrtičku,
  • družinsko branje s priloženo kakovostno slikanico,
  • načrtovan družinski izlet s priloženimi kuponi z ugodnostmi na kraju izleta,
  • aktivnost midva za krepitev partnerskega odnosa.

Vsaka Družinska škatla je pripravljena na določeno tematiko. Trenutno je na voljo izdaja na tematiko ČAS.

Kaj je Mini gledališče?

 | Foto:

Je paketek za ustvarjanje in družinsko igro gledališča s slovensko ljudsko pripovedko. Vključuje zloženko s pripovedko, ozadjem za gledališče in papirnati lutki. Z navodili iz celotne embalaže ustvarite oder z zavesami. Otroci si pripravljeno mini gledališče lahko obesijo okoli vratu ali ga postavijo na mizo in odigrajo pripovedko, ki jo starši berejo. Da je igra gledališča še bolj popolna, so priloženi tudi gledališki list in vstopnice, ki jih dopolnite s svojimi podatki.

S slovensko ljudsko pripovedko želimo ohranjati slovensko kulturno dediščino in na igriv način otrokom predstaviti življenjske nauke.

Mini gledališče smo pripravili v štirih različicah:

  • Gorski škrat na Jelovici,
  • Vila svetuje zimsko setev,
  • Škrat v Logarski dolini,
  • Dobra vila v dolini Soče.

Kaj je igra Midva se igrava?

 | Foto:

Je igra, namenjen partnerjem, ki lahko popestri dolge zimske večere. Vključuje igralno površino s kratkimi aktivnostmi za partnerje, ki so natisnjene na blagu. Priloženi so figura, kocka, kartončki in pralni flomaster, s katerim lahko igro prilagodita svojim željam.
Kocka določi, v katero smer na polju se premikata in katero aktivnost bo eden izmed partnerjev opravil. V prazna polja dopišeta svoje ideje in si igro popestrita.

V današnjem svetu elektronskih naprav, ki motijo našo pozornost, in pretirane odtujenosti je pomembno, da si družina vzame čas za kakovostno druženje ter ostane povezana.

Pri Dškatli smo prepričani, da z nakupom Družinske škatle, Mini gledališča ali igre Midva se igrava lahko pričarate lepe trenutke ljudem, ki vam veliko pomenijo, in korak za korakom spreminjate svet na bolje, zato temu družbenemu učinku posvečamo največ pozornosti.

Ne spreglejte