Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
16. 7. 2013,
17.34

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

moški ženska ljubezen ljubezen

Torek, 16. 7. 2013, 17.34

8 let

Bodite njen popolni moški

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Vsaka ženska vsaj enkrat v življenju sanja o princu na belem konju. A še bolj kot to je za ženske pomembno, da najdejo moškega, ki jim bo dajal občutek, da je zanjo popoln.

Biti popoln moški ne pomeni, da morate leteti po zraku z rdečim ogrinjalom ali voziti aston martina in imeti dovoljenje za ubijanje. Daleč od tega. Superman in James Bond sta daleč od popolnega moškega, kakršnega si želi vaša najdražja. Z manj zapletenimi prijemi, kot je iskanje mednarodnih teroristov, boste lahko za vedno ujeli njeno srce. Zaupajte in bodite odkriti Vsaka zveza, pa če si to priznate ali ne, temelji na zaupanju in odkritosti. Težko je živeti z nekom, ki mu ne zaupaš in za katerega imaš ves čas občutek, da nekaj skriva. Občasno je sicer težko biti do partnerja povsem odkrit, a vseeno, dolgoročno gledano s skrivanjem in prikrivanjem naredite več škode kot koristi. Ne glede na to, kaj se zgodi, vam nihče ne bo nikoli očital odkritosti in zaupanja, zato morate svoji partnerici pokazati, da ji zaupate in da ste tudi vi vredni zaupanja. Če rečete, da boste doma opolnoči in da greste na eno pivo, potem se, bognedaj, ne priplazite domov po vseh štirih ob zori. Nikoli več vam ne bo zaupala. Obenem pa ji pustite, da gre sama po nakupih ali v kino s prijateljicami.

Bodite tudi odkriti, ko vas vpraša, kako ji pristaja obleka. Če se vam ne zdi ravno najboljša izbira, predlagajte tudi alternativo, saj bo tako videla, da razmišljate o njenih željah, in bo kritika, ki jo boste dali, naletela na plodna tla. Podprite jo Ženske velikokrat potrebujejo podporo, saj so po naravi nekoliko manj odločne: če ji boste prisluhnili in povedali svoje mnenje, boste zagotovo dobili dodatne točke. Bodite dosegljivi zanjo, ko ima pomemben sestanek, morda bo potrebovala vašo pomoč ali nasvet. Če se ženska lahko zanese na svojega moškega, dobi obenem tudi občutek varnosti in v zvezi se bo počutila veliko bolj vpeto.

Naj je ne skrbi Ženske dojemajo dejanja moških drugače, kot jih morda želimo predstaviti. Zato pazite, da svoje partnerice ne boste odganjali, ko bo želela z vami deliti svoj čas. Je že prav, da imata vsak svoje obveznosti in konjičke, a ženske čas rade delijo tudi s svojimi moškimi. Najdita skupne stvari, ki zabavajo oba, in se jima posvetita vsaj enkrat na teden, še bolje vsak dan. Ob tem bosta uživala in krepila svoj odnos.

Ženske imajo rade pozornost, zato naj vas ne preseneti, če bo kdaj od vas zahtevala več časa ali samo več vaše pozornosti. Če se bo počutila zapostavljeno, jo bo skrbelo, kako bo vajina zveza videti v prihodnosti, prav zaradi tega pa bo morda celo pomislila, da vanjo vlaga preveč, in se bo začela čustveno oddaljevati. Čustva niso bumerang, ki se vrne nazaj v trenutku. Iskreno jo pohvalite Vsak izmed nas čuti, kdaj je izrečena pohvala iskrena in kdaj ne. In ženskam iskrena pohvala pomeni veliko več kot moškim. Namesto da ji rečete, da je videti dobro, se potrudite in morda pohvalite njena oblačila, ki jih je odlično izbrala za skupni večer. Tako ji boste dali vedeti, da cenite, kar počne zase in za vaju. Bolj kot boste natančni v svoji pohvali, večji in bolj pozitiven odziv boste dobili. Pokažite, da jo imate radi Vsako bitje na svetu je rado ljubljeno. Naj vas ne bo sram svojo izbranko prijeti za roko pred njenimi starši ali prijateljicami. Ljubezen je lepa in lepo jo je deliti, zato vedite, da bo ob vsakem takem dejanju, sploh ob začetku zveze, njeno srce vztrepetalo. Majhni dotiki, kratka sporočilca, nežen poljubček na lice … Vse to imajo rade, ker se dobro počutijo, ko vedo, da so ljubljene. A pazite, da ne boste pretiravali ali izbrali napačnega trenutka. Poljubljanje po vratu, ko plačuje položnice na banki, pač ni primerno.

Ne spreglejte