SiolNET. Trendi Odnosi
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ana Bešter Bertoncelj: Ne bojte se sprememb

2

termometer

Ana Bešter Beroncelj si želi več povezanosti v svoji družini, lep dopust in uresničitev velikega projekta, ki že tli v njenih mislih.

Psihoterapevtka in imago terapevtka Ana Bešter Bertoncelj si bo leto, ki je za nami, zapomnila predvsem po tem, da je začela izvajati predavanja in delavnice za starše. "To je prvi korak na moji poti, kjer želim v prihodnosti delovati. Predvsem me zanimajo partnerski odnosi in odnosi v družini ter načini, kako lahko izboljšamo komunikacijo v družini in posledično odnose," s tem bo povezano tudi njeno delovanje v tem letu: "Želim izpeljati en zelo velik projekt, povezan z otroki in njihovimi starši, ki bo temeljil na tem, kako ohranjati stik v družini, kar je temelj za varno in povezano družino."

Na osebnem področju si želi predvsem več povezanosti v svoji družini. Sanja tudi o sanjskem dopustu, seveda v družbi svojih dveh moških – moža Roberta in dveletnega sinka Davida.

Posebno voščilo za bralce Planet Siol.net Bešter Bertoncljeva se je s posebno željo spomnila tudi bralcev Planet Siol.net: "Želim vam, da sanjate in uresničite svoje sanje. Da ste drzni in ustvarjalni. Da se ne bojite sprememb in da ste tisti, ki spremembe tudi naredite."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin