SiolNET. Trendi Odnosi
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ali je ženska primerna za ženo?

3

termometer

Pravijo, da je ženska prava za poroko, ko moškega na njej nič ne moti, mi pa vam razkrivamo še nekaj dejavnikov, ki imajo močan vpliv na moško željo po poroki.

Med rjuhami se razumeta Moški, ki trdi, da seks zanj ni pomemben dejavnik, laže sebi in drugim. Morda res ni najpomembnejši, a za žensko, ki se je pripravljena zanj potruditi med rjuhami, bo storil veliko stvari, ji tudi nataknili poročni prstan.

Ni materialistka Vsaka ženska ima rada lepe stvari, a to še ne pomeni, da je materialistka. Če pa ženska vidi moškega le takrat, ko vzame v roke svojo (polno) denarnico, je vprašanje, ali se mu bo to zdelo dovolj privlačno, da jo vzame za zmeraj.

Ima rada otroke Skorajda ni moškega, ki si nekoč ne bi želel imeti otrok, in morda zato opazijo, ali ima njihova izbranka smisel zanje. Ni potrebno, da se izkaže kot varuška, še preden imata svoje otroke, a vseeno je dobro videti, kako ravna s tujimi.

Ni preveč ljubosumna Moški ima vedno tudi svoj svet, naj gre za košarko s prijatelji ali za trenutke nerazložljivega molka, kar mora bodoča žena razumeti in nekako sprejeti, sicer ne bo imela srečnega partnerja, kaj šele moža.

Je zvesta Saj veste, o čem govorimo.

Je samostojna Ženska mora imeti svoje življenje, svoje hobije, prijateljice itd., kajti noben moški ne mara, da ženska visi samo na njem in mu ne da dihati, pa če jo še tako ljubi. Poleg tega so samostojne ženske tudi bolj samozavestne, kar je zelo privlačno.

Razume ga Tudi moški potrebujejo nekoga, ki jih razume, ko jih preostali del sveta ne, jih potolaži in pocrklja, pa čeprav neradi priznajo, da so našli zavetje v ženski, ker nočejo obveljati za mevže. Pravzaprav bodo takoj, ko jih šibkost mine, poklicali prijatelja in se z njim odpravili na pivo. Ni treba poudarjati, da mora imeti bodoča žena veliko in strpno srce.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin