Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 4. 2013,
9.07

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

moški ženska

Torek, 23. 4. 2013, 9.07

8 let

Ali je dober v postelji?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Kako vedeti, ali je moški v postelji predan in dober ljubimec ali pa ob njem ženska ne bo doživela nič posebnega? Predstavljamo vam, kako lahko moškega ocenite kot knjigo po platnicah.

Hrana Velja prepričanje, da so dobri ljubimci veliki hedonisti, ki znajo uživati v vsem, kar jim življenje ponudi, sem pa poleg ljubezni spada tudi hrana. Dober apetit običajno izdaja tudi velik libido, zato opazujte moškega pri jedi – kako si ponese hrano k ustom, kako jo grizlja, sesa, si morda oblizuje prste – in prepoznali boste, kako bi si "grizljal" vas. Preverite, ali rad poskuša nove jedi in eksperimentira z okusi – če naroča samo pusteg piščanca, vas verjetno v postelji ne bo presentil z umetnostjo ljubljenja.

Govor Moški, ki govori monotno in v eni uri ne spremeni svojega izraza na obrazu, ne izžareva entuziazma, nasprotno pa moški, ki ima živahno obrazno mimiko in z rokami spremlja svoj govor, izdaja živahnega človeka, ki ne mara dolgčasa in potrebuje zabavo. Če lahko tako energično seksa, kot govori, vas med rjuhami čakajo presenečenja.

Družba Moški, ki so bolj odprti in bolje komunicirajo v družbi, se tudi seksualno lažje in hitreje povežejo z žensko, ki jih privlači. To še ne pomeni, da so tihi moški slabši ljubimci, potrebujejo pa nekoliko več časa, da se sprostijo.

Izbira sedeža Naj gre za zmenek ob pijači ali ob večerji, moški, ki ga ženska zanima, se bo usedel nasproti nje, da bo lahko imel z njo očesni stik, in mu je popolnoma vseeno, če drugim kaže hrbet. Če pa si izbere sedež, s katerega ves čas opazuje tudi okolico, pomeni, da svoji ženski ni stoodstotno posvečen, kar lahko ponavlja tudi v postelji.

Dotiki Dotik lahko pove vse in nekateri moški se tega dobro zavedajo. Če izkoristi vsako priložnost, da se vas dotakne, ker ste mu všeč in ker bi rad, da se z njim dobro počutite, bo najverjetneje tudi med rjuhami pozoren ljubimec, ki mu bo vaš užitek prav tako ali pa še bolj pomemben kot njegov. Če vas drži za roko in preplete prste z vašimi, je tudi strasten, morda celo posesiven moški.

Poljubi Ženska, ki se topi zaradi poljubov svojega moškega, bo uživala tudi v seksu z njim. Če se ne marate poljubljati, ker vam ni všeč, kako se poljublja on, boste najverjetneje tudi v seksu razočarani. Moški, ki drži vašo glavo med poljubi, je strasten in globok ljubimec, ki si želi vaše popolne pozornosti. Če vam na prvem zmenku ne zalepi jezika v grlo, si zna vzeti čas in pričakujete lahko dolgo predigro.

Ne spreglejte