Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 12. 2017,
13.21

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

božič prazniki prazniki Mercator PR članek

Sreda, 13. 12. 2017, 13.21

6 let, 4 mesece

7 idej za polepšanje prazničnih dni

Oglasno sporočilo

December je mesec za podarjene pozornosti znanim obrazom neznanih ljudi – prijazne besede, topli pogledi, dotiki dlani. December je čas za druženje, je čas za bližino. Decembra se deli dobro.

Ob predprazničnem hitenju pozabljamo, da se resnična lepota praznikov skriva v majhnih pozornostih. Ponujamo vam sedem enostavnih idej, kako si lahko olepšamo dni. 

1. Potrkajte na vrata starejšega soseda

Starejši težje opravljajo vsakodnevna opravila. Ponudite sosedu, da namesto njega odnesete smeti ali mu kako drugače pomagate. Polepšali mu boste dan.

Mercator | Foto:

2. Nasmehnite se prodajalki

Se vam je že kdaj zgodilo, da sploh niste opazili prodajalke, čeprav vam je pravkar podala kruh? Pogled v oči in prijazen nasmeh sta več kot besede. Ustvari se bližina in toplina.

3. Družno počistite sneg

Prizori, ko celotna soseska sodeluje pri čiščenju snega, niso več pogosti. Skuhajte čaj in ga ponudite vsem, ki se trudijo z lopato. Izmenjale se bodo besede, delili nasmehi in ogrele roke.

4. Ogovorite čakajočega

Čakalne vrste – na pošti, pred blagajno, pri zdravniku ... Nič vas ne stane, če pričnete pogovor. Čakanje bo prijetnejše.

Mercator | Foto:

5. Ponudite prevoz

Se vozite na delo z avtomobilom? Zagotovo veste za koga, ki podobno pot opravi drugače. V teh mrzlih dneh mu ponudite prevoz. Vsakodnevni zastoji na cesti bodo minili hitreje.

Mercator | Foto:

6. Obiščite koga

Danes se vse manj obiskujemo. Sodobna tehnologija nam omogoča, da drug z drugim ostajamo v stikih. Pa so to zares pravi stiki? Presenetite prijatelja z obiskom, zaželite mu vse dobro.

Mercator | Foto:

7. Povezujte in združujte

Ste pomislili, da imate v decembru premalo časa, da bi se posvetili vsem, ki so vam blizu? Nikar! Mercator je za vas pripravil posebno presenečenje. Z malo sreče boste lahko kar 25 vam dragih oseb povabili na enodnevni izlet, ki ga je pripravil M Holidays.

Vse, kar morate storiti je, da všečkate Mercatorjevo FB stran, kjer delite novoletni Mercatorjev oglas, pri tem označite prijatelja, mu voščite in uporabite #vsedobrovsemdobro.

Mercator | Foto:

Dobro se z dobrim vrača. Delimo dobro naprej. Vsem dobro.
Ne spreglejte