Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 11. 2021,
10.45

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

igracezaotroke.si otroci igrače PR članek

Četrtek, 4. 11. 2021, 10.45

2 leti, 5 mesecev

Ne kupujte kitajskih igrač

Oglasno sporočilo

Čarovnice so že odletele, črni petek je pred vrati, novoletni prazniki se približujejo. Vam je že uspelo kupiti vse potrebno? Imate že darila za najbližje in igrače za otroke?

No, pa saj se še ne mudi, časa je dovolj. Darila lahko kupimo dan prej in stojimo v dolgih vrstah. Darila lahko naročimo tri mesece prej iz Kitajske in nato držimo pesti, da pridejo pravi čas, ali pa darila kupimo dan prej od slovenskega proizvajalca in jih kljub nakupu tik pred zdajci dobimo pravočasno.

Ste že slišali za spletno stran igracezaotroke.si?

Sestri sta svojima otrokoma želeli približati podjetništvo, zato so se vsi skupaj podali na podjetniško pot.

Skupaj ustvarjajo in združujejo kreativne ter uporabne igrače za otroke in družine. Njihove igrače, kot so Zabavno kolo sreče ali Pustolovske praskankepodpira tudi znani specialni pedagog Marko Juhant. Igrače za otroke so posebne, ker spodbujajo druženje družine ob vseh opravilih, poleg tega pa se otroci ob tem zabavajo in skozi igro učijo.

Igrace_1 | Foto:

Zabavno kolo sreče je ena od iger, ki navajajo odrasle, da se igrajo resno – ne morejo se izmuzniti pri kakšni nalogi, ki jim ne ustreza preveč, in s tem dajejo zgled otrokom: pravila veljajo! Tudi ko gre za igro. Tako se otroci lažje držijo pravil, ko gre zares in ko jim naloge, ki so jim naložene, ne ustrezajo preveč. Vseeno jih opravijo, ker so tega vajeni iz igre. Kar jih pač doleti, tako kot v tej igri. - Marko Juhant -

Ste pozorni na kakovost in to, kje je izdelek narejen?

Ste eden izmed kupcev, ki se za nakup raje odločijo pri lokalnem podjetju, ali kupujete "kitajske" izdelke, ker so običajno cenejši?

V času koronavirusa je kupovanje domačih, lokalnih, slovenskih proizvodov prišlo močno v ospredje. Po eni strani zato, ker izdelek dobimo pravi čas, po drugi strani pa zato, ker je prav, da podpremo domače.

Pri izbiri izdelka lokalnega (slovenskega) proizvajalca poplačate ure in ure truda, vloženega v razvoj in predstavitev izdelka podjetja. Podprete malo slovensko podjetje, ki ravnokar skače od veselja, ker je prodalo en kos. Z nakupom lokalnega proizvoda ne podpirate brezglavega nakupovanja in bogatenja posrednikov tretjih držav. In kar je najpomembnejše: pri slovenskem proizvodu veste, kaj kupite.

Igrace_2 | Foto:

Naš nasvet pri igračah za otroke je, da kupite igračo, ki vzbudi smisel za kreativnost in željo po raziskovanju, igrače, ki so zapomnljive in uporabne še več generacij.

Zakaj torej menimo, da ne bi več smeli kupovati igrač iz Kitajske? Ker imamo v Sloveniji ogromno odličnih podjetniških idej ter kakovostnih in kreativnih otroških igrač. Podprite slovensko, dodajte vrednost manjšim lokalnim podjetjem s povratnim mnenjem, všečkom na družbenih omrežjih ali nakupom.

Igrace_3 | Foto:
Kupite z ljubeznijo narejene otroške igrače.

V novembru lahko na spletni strani igracezaotroke.si izkoristite tudi promo kodo za 10 odstotkov popusta - SIOL10.

 Naročnik oglasnega sporočila je igracezaotroke.si.

Ne spreglejte