Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 8. 2021,
23.59

Osveženo pred

2 leti, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

prvošolec Mercator šola PR članek

Petek, 27. 8. 2021, 23.59

2 leti, 7 mesecev

Mercator obdaril prvošolčke zaposlenih

Oglasno sporočilo

Prvi šolski dan je prav gotovo velika prelomnica tako za otroke, ki prvič vstopajo v šolo, kot za njihove starše. V Mercatorju so tudi letos s paketom razveselili prvošolske otroke zaposlenih.

Letos je takih prvošolk in prvošolcev več kot 230, prejeli pa so komplet potrebščin za prvi razred z zvezki in barvicami, stekleničko za vodo in rutico, ob tem pa tudi kupon za naročilo torte.

Mercator_paket | Foto:

Ena od mamic iz Mercatorja je ob tem povedala: "S tem darilom je prvi šolski dan za našo Avo prav poseben. Paket šolskih potrebščin, ki ga je pripravilo podjetje, je našo prvošolko zelo presenetil, predvsem pa je bilo čutiti veselje in ponos, da je ta paket res namenjen samo njej. Pika na i pa je tortica, ki so jo 'Mercatorjevi prvošolčki' dobili ob vstopu v prvi razred. Ava jo je delila s prijatelji in sosedi, ki so tudi zakorakali v prvi razred. Za nas je dan popoln, tudi zato, ker smo si lahko vzeli čas in ga skupaj proslavili."

Na prvi šolski dan Mercator svojim zaposlenim, ki svojega otroka prvič pospremijo v šolo, v okviru certifikata Družini prijazno podjetje poleg darila otrokom že več kot pet let tudi omogoči dan izrednega plačanega dopusta.

Naročnik oglasnega sporočila je Mercator d.d.

Ne spreglejte