SiolNET. Trendi Nagradne igre
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kdo je dobil tečaj angleščine?

4

termometer

Nagradna igra je končana, kdo je srečni nagrajenec?

Si predstavljate, da bi se tujega jezika lahko učili na svoj način? Tako, da bi sami odločali o tem, kje se boste učili, kdaj in koliko časa se boste učili, kaj bo vsebina učenja, morebitni upad motivacije pri učenju pa bi z inovativnim pristopom v trenutku odpravil izkušen jezikovni trener? Verjetno se sprašujete, če kaj takega pri nas sploh obstaja. Seveda obstaja! Jezikovna agencija LanguageSitter®.

LanguageSitter® ni običajna jezikovna šola, saj ponuja drugačen način učenja, prilagojen potrebam in zahtevam posameznika.

Kaj to pomeni v praksi?

Čisto preprosto: v jezikovni agenciji LanguageSitter® se z vodjo izobraževanja najprej pogovorite o tem, kakšne so vaše potrebe, želje in pričakovanja v zvezi z individualnim jezikovnim tečajem izbranega jezika in kakšne cilje želite doseči. Na podlagi tega za vas pripravijo program in gradivo ter vas popeljejo do želenega jezikovnega znanja.

Vaše učne ure potekajo tako, kot si vi želite in kadar imate čas. Njihovi jezikovni trenerji – rečejo jim LanguageSitterji® - se popolnoma prilagodijo vašemu urniku: lahko vas celo spremljajo na sestanke, trenirajo jezik z vami po telefonu ali celo med vožnjo na sestanek oz. kakšen drug dogodek.

Učna ura traja 60 minut, vendar jo lahko izkoristite v več delih ali pa združite več ur skupaj. Vse je odvisno od vas.

Kakšne so prednosti pred drugimi jezikovnimi šolami?

Poleg izkušenih in strokovno usposobljenih jezikovnih trenerjev – LanguageSitterjev®, ki vas bodo naučili katerega koli jezika, ima jezikovna agencija LanguageSitter® še veliko drugih prednosti, saj uporablja inovativne pristope pri poučevanju in se poskuša čim bolj približati naravnemu učenju jezika, torej načinu, na katerega smo se učili maternega jezika. Da bi se naravnemu učenju jezika lahko kar najbolj približali tudi pri učenju tujih jezikov, so pri LanguageSitter® kot ključne prepoznali štiri komponente:

- ČASOVNO PRILAGODLJIVOST, saj vam je LanguageSitter® na voljo kadarkoli. Tudi ob koncu tedna. Kadar pa nimate časa za osebno srečanje, so tu LS Online, SMS-i, Skype, telefon in e-pošta. Optimizirajte svoj čas!

- KRAJEVNO PRILAGODLJIVOST, saj LanguageSitter® pride kamorkoli: na vaše delovno mesto, domov, vas spremlja na službeni poti, na kosilu, lahko pa se vam pridruži med rekreacijo v naravi ali na obisku prireditve. Omejitev skorajda ni – uči vas lahko celo na vrhu Triglava.

- VSEBINSKO PRILAGODLJIVOST, saj v jezikovni agenciji LanguageSitter® ne verjamejo v konfekcijske učbenike, zato vse vsebine in gradiva pripravljajo individualno, glede na potrebe in zahteve posameznika. Tako je učenje bolj učinkovito in zabavno.

- MOTIVATORJA v obliki LanguageSitterja®, vašega osebnega jezikovnega trenerja, ki učenje jezika prikroji vašemu slogu življenja in skrbi za to, da ste čim več v stiku s ciljnim jezikom. Pot do uspeha je tako hitrejša in lažja.

LANGUAGESITTER d. o. o. Litostrojska cesta 40 SI-1000 Ljubljana

T +386 59 078 220 E info@languagesitter.si W www.languagesitter.si

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin