SiolNET. Trendi Moneta
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d.d.
  • Messenger
  • Messenger

Z izbiro darila razkrijemo sebe in svoja čustva

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d.d.

Čeprav bi moral biti decembrski praznični čas najbolj čaroben del leta, lahko nakupovanje daril pokvari romantično vzdušje. Lov za darili je lahko z uporabo Monete veliko prijetnejša izkušnja.

Pred nami je za mnoge najlepši del leta, čas obdarovanja. Misli že uhajajo k darilom, preštevate osebe, za katere veste, da jih bodo decembrski dobri možje obiskali in jim pod smrečico pustili kaj lepega. Če med letom niste zbirali idej, kaj podariti, potem se pred vami začenja ne samo lepo, ampak tudi naporno obdobje. Nakupovalni seznami se bodo počasi začeli polniti, z njimi pa tudi določena raven stresa.

Kako najti najprimernejše darilo?

Ko ugotovite, kaj bo koga razveselilo, je najtežji del obdarovanja že za vami. Sicer lahko obdarovance vprašate, kaj si želijo, vendar boste s tem uničili vso romantiko obdarovanja.

Med najpogostejšimi darili so kozmetika, parfumi, modni dodatki, knjige, igrače, pa tudi oblačila in obutev. Izbira darila veliko pove o naši osebnosti in o odnosu, ki ga imamo z obdarovancem.

Pravilo obdarovanja #1: Naredite seznam za vsakega obdarovanca. Na njem naj bo napisano vse, kar določeno osebo zanima. V dveh minutah napišite vse, kar vam pade na pamet. Preglejte seznam in poskušajte najti skupno točko. Presenečeni boste, saj se boste dokopali do kakšne noro dobre ideje, obdarovanec pa bo nad osebnim darilom navdušen.

Pravilo obdarovanja #2: Podarite izkušnjo. Ali vaša prijateljica obožuje pilates, ima že nekaj DVD-jev z vadbo, nekaj knjig in vse pripomočke? Podarite ji mesečno vadbo.

Pravilo obdarovanja #3: Pomislite, kaj kdo potrebuje. Razmišljajte širše, saj je darilo hkrati tudi sporočilo.

Zaposlena ženska potrebuje nekaj, kar ji bo pomagalo ustaviti čas. Podarite ji družinsko fotografiranje.

Poslovne partnerje razveselite z inovativnimi drobnimi pozornostmi.

Najstnica spremlja modo in nujno potrebuje nov kos nakita.

Tehnološkega navdušenca, ki se navdušuje nad letečimi napravami, boste povsem očarali z daljinsko vodenim kopletom, ki je preprost za upravljanje.

Pravilo obdarovanja #4: Bodite duhoviti. Če podarjate elektronski bralnik, ga skrijte v ceneno knjižico. Če kdo rad kuha, mu podarite predpasnik z osebnim sporočilom. Obdarovanje naj bo poseben dogodek. Skrijte darila in pripravite lov za zakladom. Že sama igra bo darilo. Ali pa zavijte darila v nenavaden ovojni papir.

Pravilo obdarovanja #5: Bodite dobrodelni. Darilo lahko kupite tudi v trgovinah zveze Sonček. Z nakupom boste izbrali kakovosten izdelek in hkrati pomagali mladim s cerebralno paralizo.

Z darili, ki jih dajemo s srcem, torej premišljeno in z mislimi na točno določeno osebo, boste razveselili obdarovanca, s tem pa tudi sebe – ko opazujete svoje najbližje, ki s pričakovanjem odpirajo prav posebno darilo, se boste odlično počutili. Vsako darilo je izraz naklonjenosti in pozornosti, z njim poveste, da imate nekoga radi.

Ne pozabite pa tudi nase in si tudi sami privoščite drobno pozornost.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin