Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 6. 2008,
7.20

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Petek, 13. 6. 2008, 7.20

3 leta, 8 mesecev

Suki - 100% naravna kozmetika

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Izdelki naravne kozmetike Suki združujejo najnovejša znanstvena dognanja s tradicionalnimi metodami, kar zagotavlja čiste, neoporečne in učinkovite izdelke za nego kože.

Znamka Suki vključuje celovito linijo negovalnih izdelkov za obraz, telo in lase ter dekorativno linijo Suki Color. Izdelki ne vsebujejo sintetičnih snovi, snovi iz gensko spremenjenih organizmov, naftnih derivatov, belil, umetnih ali škodljivih snovi. Vse sestavine so 100% naravne in niso testirane na živalih. Embalaža je iz recikliranega stekla in papirja, potiskanega z rastlinskim črnilom.

Suki - Velvet Facial Creme Žametna krema za obraz z liposomi in koncentriranimi naravnimi antioksidanti za vse tipe kože obnavlja in ščiti z naravnima vitaminoma A in C ter naravnimi antioksidanti. Izvlečki bele vrbe blažijo vnetja kože in rdečico.

Suki Color - Liquid Formula Concealer Tekoč korektor na osnovi losjona je izjemno lahek in se zlije z vašo poltjo. Koži nudi zaščito pred soncem, vsebuje vitamine, protivnetne in protibakterijske sestavine, ki uravnotežijo izločanje maščob, blažijo rdečico, zakrijejo kožne lise in varujejo tudi najbolj občutljivo kožo.

Z izdelki Suki bo vaša koža ponovno sijoča, čista in zdrava, s tem pa se bo izboljšalo vaše splošno počutje. Izdelki Suki so 100% čisti in naravni, zato kože in telesa ne dražijo; še več, zaradi pazljive izbire sestavin so primerni tudi za nego alergične in občutljive kože. Vse sestavine so sveže, naravne in hranljive, koži pustijo, da diha in v njej spodbujajo naravne procese.

Naši izdelki in sestavine so: - naravni, nikoli sintetični - ekološko pridelani in biodinamični - minimalno obdelani

Nikoli ne uporabljamo: - sintetičnih sestavin - dišav in barvil - umetnih konzervansov - gensko spremenjenih organizmov - naftnih derivatov - sestavin živalskega izvora (razen čebeljega voska)

Zakaj naši izdelki delujejo? Kot odgovor na vsakodnevne izzive nudimo celostno rešitev in uporabljamo energijsko bogate sestavine, ki varujejo in krepijo naš organizem. Naši izdelki vsebujejo aktivne naravne sestavine, kot so vitamini in standardizirani izvlečki, ki vsebujejo hranilne snovi, vlago in številne antioksidante.

Izdelki Suki so na voljo v bolje založenih lekarnah in specializiranih trgovinah:

Ljubljana: Centralna Lekarna, Prešernov trg • Lekarna Supernova • trgovina Zakladi narave, tržnica Koseze • Lekarna Brod, Tacenska cesta 12 • Lekarna Bizjak, Hala A, BTC • Lekarna Barsos, Gregorčičeva 9a • Lekarna Prule, Hrenova 19 • trgovina Organique, Ciril Metodov trg 20 • Tržič: Lekarna Deteljica • Online: www.bbnatura.si

Več informacij o izdelkih in prodajnih mestih: info@naturellepharm.com www.suki.si GSM: 031 898418

Nasvet za nego mešane/suhe kože:

1. korak, jutranje čiščenje: čistilni losjon s svežim žajbljem, limono & materino dušico celovito odstrani nečistoče, bogato navlaži kožo in čisti pore.

1. korak, večerno čiščenje: nežni čistilec z limonino travo, kamilico in vitaminom C za vse tipe kože pospešuje naravno obnavljanje kože in varno odstrani odmrle celice, nesnago in strupene snovi.

2. korak, toniziranje: koncentriran obrazni tonik s šitake gobami, repincem & oljčnimi listi deluje antioksidantno, poškodovano kožo pomaga obnoviti, ščiti pred vremenskimi vplivi in strupi iz okolja in deluje antiseptično ter vlažilno.

3. korak, vlaženje: intenzivna krema za svetlejšo polt z encimom-c, lanom & čistim voskom vrtnice za mešano, suho, ali zrelo kožo poživi polt, zmanjšuje in blaži podočnjake, sončne pege in hiperpigmentacijo. Vitamin C deluje antioksidantno, spodbuja nastanek kolagena, izboljša elastičnost kože in zagotavlja naravno zaščito pred sončnimi žarki.

Nasvet za nego mešane/mastne kože:

1. korak, čiščenje: obrazna glina z zelenim čajem, vrtnicami & belo vrbo je učinkovito in lahko sredstvo za dnevno čiščenje, v katerem se visoko koncentrirani rastlinski izvlečki nežno dopolnjujejo z naravnimi zelišči. Uporabi se lahko kot maska, ki osveži polt obraza ali pa se nanese na posamezno liso, mozolj, ali vnetje.

1. korak, občasno čiščenje: nežni čistilec z limonino travo, kamilico in vitaminom C za vse tipe kože pospešuje naravno obnavljanje kože in varno odstrani odmrle celice, nesnago in strupene snovi.

2. korak, toniziranje: koncentriran obrazni tonik z belo vrbo, aloo, kamilico & čajevcem hitro in učinkovito deluje na vnetja in je primeren za nečisto, mastno in mešano kožo, akne, razdraženo in vneto kožo, kožo, ki jo pesti kuperoza ali rosacea, ekcem ali kot nega po sončenju. Kožo pomirja in gladi, varuje pred vremenskimi vplivi ter deluje antiseptično in antibakterijsko.

3. korak, vlaženje: vlažilni serum z modro kamilico & ameriškim slamnikom za vse tipe kože uravnava nastanek maščob, koži pa pomaga, da se znebi madežev in nečistoč ter postane čista in sijoča. Učinkuje na aknasto in mastno kožo ter normalno ali mešano kožo, ki gre skozi problematično fazo.

Ne spreglejte