Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 3. 2018,
10.43

Osveženo pred

6 let

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Mass Severina čevlji PR članek

Petek, 30. 3. 2018, 10.43

6 let

Severina je izbrala barvito modno obutev

Oglasno sporočilo

S pomladjo se prebujajo sveži modni trendi in nove stilske ideje. Modni navdih te pomladi pa v novi modni kampanji prebujata tudi Mass in Severina, popolni modni duo.

Severina Mass | Foto:

Privlačna pevka je v sodelovanju z največjim ponudnikom modne obutve v Sloveniji ustvarila navdihujoče fotografije, ki predramijo modne čute vsake modne navdušenke. Zvezdnica se v kampanji z naslovom Lepe v vsakem pogledu poigrava z ogledali in v najbolj trendi obutvi ta trenutek ustvarja podobe, ki so pravi modni navdih.

Na pevkinih dolgih nogah lahko občudujemo obvezne kose za to pomlad in poletje.

Glavno vlogo igrajo trendi superge v novih oblikah in barvnih kombinacijah z nepogrešljivimi dodatki te sezone, kot so perlice in barvne cvetlične vezenine, ki jih to pomlad preprosto morate imeti.

Severina se je zaljubila v ljubko kombinacijo z belo obleko in oxfordkami v pastelni rožnati barvi, ki se dvigajo na trenutno najbolj priljubljenem debelem narezljanem podplatu v kombinaciji s pluto. Absolutno nepogrešljiva obutev te sezone.

Severina za drzni videz prisega na letos najbolj trendi barvne debele pete, še posebej pa je navdušena nad šik natikači, ki so preprosto obvezni čevlji vroče modne sezone.

Prelistaj in poišči najljubše.

Severina Mass | Foto:

Severina Mass | Foto:

Prelistaj in poišči najljubše.

Severina Mass | Foto:

Severina Mass | Foto:

Ste tudi vi že začutili svež pomladni veter, ki je v Massu modno sceno prevetril z novo kolekcijo po zadnjih svetovnih smernicah?

Oglejte si najnovejšo modno obutev na: www.mass.si, strani Mass na Facebooku in strani Mass na Instagramu.

Prelistaj in poišči najljubše.

Ne spreglejte