Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
15. 12. 2012,
12.28

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sobota, 15. 12. 2012, 12.28

8 let

Pet korakov za fantastične trepalnice

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Razkrivamo, kako do bujnih naravnih trepalnic brez uporabe umetnih.

Eden najbolj zaželenih ženskih atributov so lepe, dolge trepalnice, ki poudarijo oči in naredijo zapeljiv pogled. Ni vam treba poseči po umetnih trepalnicah, da bi poudarili oči, sledite naslednjim petim korakom in vaš pogled bo zagotovo pritegnil pozornost.

1. korak: Izberite pravo maskaro

Glede na to, kakšen učinek želite doseči, izberite maskaro, ki to zagotavlja. Pri tem bodite pozorni na obliko krtačke. Nekatere krtačke so oblikovane tako, da trepalnice podaljšajo, druge jih lepo ločijo, tretje ustvarijo večji volumen, najbolj priljubljene pa so tiste, ki dosežejo vse naenkrat.

2. korak: Privihajte trepalnice

Veliko žensk pozablja ta izredno pomemben korak, ker se bodisi bojijo uporabiti navijalec ali pa ne verjamejo, da dejansko deluje. Vendar je za lepe trepalnice privihanje pred nanosom maskare nujno, podobno kot nanos vlažilne kreme na obraz, preden nanesete puder. Če nimate navijalca, lahko uporabite navadno žlico: prislonite jo na vrhnji del zgornjih trepalnic, spodaj pa pritisnite palec. Nato nanesite maskaro.

3. korak: Pravilen postopek nanašanja maskare

Začnite nanašati maskaro na korenu trepalnic, tako da prislonite krtačko in nato s cikcak gibi po trepalnicah potujete navzgor. Tako ločite trepalnice in preprečite nastanek grudic. Najprej poudarite trepalnice na sredini, nato na zunanjem in na koncu še na notranjem kotičku oči. Za konec oči priprite in dodatno plast maskare nanesite še na konice. Med nanašanjem držite nad veko plastično žlico ali košček papirja, da preprečite razmazanje maskare na vekah ali pod očmi.

4. korak: Nanesite več slojev maskare

Naj vas ne bo strah nanesti dva ali več slojev maskare, kajti prav to je ključ do videza bujnih trepalnic. Zmotno je prepričanje, da se bodo zaradi tega trepalnice zlepile – z dobro maskaro in pravilno tehniko nanašanja se to ne bo zgodilo. Ko nanesete prvi sloj, počakajte nekaj trenutkov, da se maskara posuši, nato nanesite drugi sloj.

5. korak: Pravilen postopek odstranjevanja maskare

Uporabite kakovosten odstranjevalec ličil za oči. Tudi če vaša maskara ni vodoodporna, je bolje uporabiti močnejši odstranjevalec ličil, ki maskaro učinkovito odstrani. Z drgnjenjem lahko polomimo trepalnice, ki postanejo kratke in redke, takšne pa nič kaj lep okvir za naše oči.

Ne spreglejte