Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
5. 10. 2011,
17.24

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

ocenili smo

Sreda, 5. 10. 2011, 17.24

6 let, 7 mesecev

OCENA: Max Factor Liquid Effect pencil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Svinčnik za oči, ki je odlična zamenjav za eyeliner, a šiljenje bi z lahkoto zamenjali za navoj. Testirali smo črno barvo.

Maloprodajna cena: 10 evrov

Za koga: Za vse, ki rade uporabljajo eyeliner, saj je svinčnik odlična zamenjava in še v pestri - kar šest jih je - paleti barv.

Embalaža: Preprost svinčnik, katerega ovoj je v barvi barvice, tako da na prodajni polici v trenutku zagledate barvo, ki jo iščete, poleg tega pa črne ne boste zamešale s sivo. Pokrovčki so iz prozorne plastike, zato svinčnik ni primeren za valjanje po torbici, saj se lahko hitro odpre ali pa se pokrovček polomi. Podobo svinčnika najbolj skazi bela črtna koda, ki ni nalepljena, ampak odtisnjena. Na drugi strani svinčnika je radirka v vijolični barvi.

Vonj: Svinčnik nima posebnega vonja, še najbolj nas spominja na opilke ob šiljenju svičnikov v osnovni šoli.

Nanos: Zelo dobro nanosljiv, saj je njegova vsebina zelo mehka, tako da je mazanje gladko, a vseeno ne razpada na grudice. Za najbolj zahtevne uporabnice svinčnika za oči, ki si želijo zelo tanko linijo, pa bo potrebno poseči po kakšnem eyelinerju, saj njegova mehka vsebina ne omogoča čisto tanke črte. Za uporabnice črne črte na notranji strani očesa, ki je priporočljiva predvsem pri ličenju za zadimljen pogled, se bo svinčnik odrezal odlično.

Obstojnost: Svinčnik z obstojnostjo ne bo razočaral. Če ga nanesete pod senčko, bo ta še vseeno prišel do izraza, če ga nanesete nad senčko, bo barva kraljevala na očeh. Pred spanjem boste porabile kar nekaj vate in čistilne kreme, da boste črno barvo spravile iz prostorčkov med trepalnicami. Vsekakor je to celodnevno ličilo.

Splošni vtis: Navdušila nas je predvsem njegova mehkoba za nanos, obstojnost in barve. Tudi svetle barve - predvsem zelena, so bile popoln poletni hit. Najbolj nas je razočaralo šiljenje, saj se je že pri prvem šiljenju barvica zlomila, zato imamo rajši svinčnike, ki so narejeni na navoj in je šiljenje pozabljeno.

Ne spreglejte