Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 11. 2021,
14.32

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča dm

Natisni članek

advertorial lepota kozmetika nega kože dm Drogerie Markt

Sreda, 24. 11. 2021, 14.32

2 meseca, 1 teden

Nov program zvestobe, ki se resnično splača

Vsebino omogoča dm

Zbiranje točk v dm prodajalnah se resnično splača. Spoznajte, kakšne ugodnosti prinaša dm active beauty kartica in kako lahko do njih pridete še hitreje in enostavneje.

Kaj mi prinaša dm active beauty kartica?

Z dm active beauty kartico lahko zbirate točke ob vsakem nakupu. Točke lahko izkoristite in z njimi prihranite pri naslednjem nakupu. Edini pogoj je, da zberete najmanj 200 točk. Več točk kot zberete, večji bo vaš prihranek.

Kako pa lahko s kartico prihranim pri nakupih?

Vaše dm točke so denar! Ob vsakem nakupu na blagajni predložite svojo dm active beauty kartico, na katero se bodo naložile točke oziroma dobroimetje, ki ga lahko izkoristite že pri naslednjem nakupu.

nega kože | Foto:

Kako zberem čim več točk, da bom imel čim več prihranka?

Za to poskrbijo spletni kuponi z večkratnimi točkami, ki vaše točke pomnožijo. Vse, kar morate storiti, je, da jih pred nakupom aktivirate na payback.si ali v aplikaciji. Redno spremljajte ponudbo kuponov, saj vas vsak mesec čaka nekaj novega. Kuponi veljajo na vse izdelke znotraj ponujene kategorije, zato boste lahko vedno izbrali svoj najljubši izdelek.

Kaj pa, če sem pred obiskom trgovine pozabil pogledati spletne kupone?

Nič zato. Na telefon si naložite dm active beauty aplikacijo in ugodnosti boste imeli vedno pri roki. Tako lahko povsem enostavno tekom nakupovanja preverite, katere ugodnosti so na voljo. Kupone aktivirate z enim klikom in že vas čakajo na blagajni, kjer bodo pomnožili vaše točke. Aplikacija omogoča tudi pregled stanja točk. Tako boste v vsakem trenutku vedeli, koliko lahko prihranite pri naslednjem nakupu. 

Ali me ugodnosti čakajo tudi v spletni trgovini?

dm | Foto: Seveda! V svojem profilu dm spletne trgovine je po novem na voljo tudi zavihek active beauty, kjer lahko profil spletne trgovine povežete z dm active beauty uporabniškim računom. Postopek je povsem enostaven. Vnesite številko svoje kartice in sledite naslednjim korakom. Spletni kuponi bodo takoj na voljo tudi v spletni trgovini.

 

Ne spreglejte