Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 10. 2012,
15.47

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 19. 10. 2012, 15.47

3 leta, 8 mesecev

Naj bo vsak dan dober dan za lase

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

V Slovenijo prihaja svetovno znana blagovna znamka ghd (good hair day), ki jo predstavlja glasbena ikona Katy Perry.

Ghd je začetnik trenda uporabe likalnikov ne le za ravnanje, ampak predvsem za kodranje las in v ta namen je svojo tehnologijo izpopolnil do potankosti. Lahko bi ga označili kot Apple frizerskega sveta, saj poleg narekovanja trendov in modnih smernic izreden poudarek daje na dizajn.

Aparati in krtače za lase te svetovno znane blagovne znamke so kraljevali že na nešteto modnih brveh. Priporočajo jih najboljši svetovni frizerji, supermodeli in zvezdniki, kot so Katy Perry, Blake Lively, Adele, Madonna, Dannii Minogue in druge.

S pomočjo likalnikov serije ghd V gold, sušilca za lase ghd air in krtač za oblikovanje lahko lase ravnate, kodrate, oblikujete čudovite kodre in se z njimi igrate na vse možne načine. Zahvaljujoč vsestranskosti likalnikov ghd boste zamenjali pričesko skoraj tolikokrat, kot zamenjate obleko. Poleg oblikovanja pričeske je njihova značilnost tudi zaščita las, saj jih likalniki ghd ne vlečejo ali raztezajo, rezultat pa so gladki in enakomerno razporejeni lasje v trenutku. Likalnike ghd V gold odlikuje inovativna, zaobljena grelna plošča, ki omogoča lahkotno drsenje skozi lase brez kompromisov. Po vrhu vsega pa imajo še najbolj stilsko dovršen dizajn na trgu.

Poleg likalnikov je novost na tržišču tudi profesionalni sušilec za lase ghd air, ki je odlično zlitje vrhunskega dizajna in salonske moči. Omogoča izjemno hitro sušenje in lahkotno upravljanje. V kombinaciji s profesionalnimi krtačami ghd boste dosegli prvovrstne rezultate tako v salonu kot doma.

Za blagovno znamko tudi Katty Perry Marca 2011 je novi obraz blagovne znamke ghd postala glasbena ikona Katy Perry. Pevka je nesporno ena najbolj nadarjenih žensk na današnji glasbeni sceni ter sinonim za sodobno modo in stajling. Zaradi edinstvenega, inovativnega in vedno spreminjajočega se stila ji zavidajo modni privrženci z vsega sveta. Katy popolnoma uteleša idejo ghd o nenehno spreminjajočem se videzu, prilagodljivosti in supermoči vsake ženske, saj drzna modna ikona brez strahu vedno znova premika modne in lepotne smernice. "Drzna, elegantna in seksi – Katy je popoln partner za ghd," pravi Paul Stoneham, izvršni direktor ghd.

Ne spreglejte