SiolNET. Trendi Moda
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mis Universe je Ema Jagodič

1

termometer

 | Foto:
Miss Universe Slovenije 2011 je postala Ema Jagodič iz Ljubljane. Drugo mesto je pripadlo znanki lepotnih odrov Ajdi Sitar, lento za tretje mesto pa si je priborila Nataša Naneva.

Že drugi konec tedna so se dekleta borila za lepotne lente, tokrat za naziv mis Universe. Zmaga je šla v roke Emi Jagodič, ki bo slovenske barve septembra zastopala na svetovnem izboru v São Paulu. Prva spremljevalka je postala AjdA Sitar, z lento za drugo spremljevalko pa se je okitila Nataša Naneva, ki je po izboru uredništva revije Obrazi postala tudi mis fotogeničnosti. "Zmage nisem pričakovala, ker so bila vsa dekleta zelo lepa in konkurenca je bila velika. Občutkov se enostavno ne da opisat, kot bi sanjala," je po zmagi povedala Ema. Študentka pedagogike je še povedala, da zelo rada šiva, tako da bi rada postala oblikovalka, zelo blizu pa ji je tudi petje. Novopečena misice se je na izbor prijavila sama, čeprav si je to želela že iz otroštva, je nekaj časa oklevala. "S svojo enostavnostjo," pa je na kratko odgovorila na vprašanje, s čim prepričala žirijo.

Odločitev žirije je komentirala Tjaša Kokalj: "Ema je cel paket. Ima dobro hojo, ima prezenco na odru, je lepotica, simpatična, čudovita, inteligentna, zna govoriti, znajde se v živčnih trenutkih, izžareva energijo in je malce skromna," ki s pohvalami ni skoparila. Ob podelitvi smo bili letos malce previdnejši, saj se je lani zgodilo, da so razglasili narobno mis, zato smo preverili, ali je letos vse potekalo po pravilih: "Nikoli ne reci nikoli ali zarečenega kruha se največ poje, ampak mislim, da si je bila žirija zelo enotna, tako da do kakšnega neljubega dogodka ne bo prišlo."

Tomaž streljal žirijo prek studia "Odgovornost moraš prevzeti nase. Vsak se sam odloči, da bo v žiriji," je strel, ki ga je nakazal s prsti in ga nameril proti žiriji, komentiral Tomaž Mihelič. Pojasnil je, kaj ga je tako razočaralo: "Verjetno ne samo mene, ampak vse v dvorani, razen družine nove mis. Verjetno je čisto fajn punca, ampak za Lepo sosedo, ne pa za mis Universe. Grozno je to, naj se to poudari, da bodo zdaj vsi njo napadali, čeprav ona ni nič kriva, samo prijavila se je. Kar začutil sem, kaj se bo zgodilo, ko sem videl, katere so šle v superfinale. Zdaj imamo kar imamo." Svojega nezadovoljstva nad novo mis ni skrival: "Pri zmagovalki me ni prepričal niti videz, niti energija. Čestitke, dobili smo novo mis, zdaj pa jo moramo podpirati, kar pa Slovenci zelo neradi počnemo."

Kratka in simpatična prireditev

Prireditev je vodila povratnica na male zaslone Lili Žagar, medtem ko je za predstavitev deklet poskrbel Marko Potrč, ki je posodil glas "čarovniku" za zaveso. V prvem izhodu so se dekleta predstavila v oblačilih za prosti čas. Da vzdušje ni bilo popolnoma žensko sta jima na odru pela Mate, bolj znan po dvojcu Da Phenomena, in Marko Vozelj. V drugem izhodu so dekleta segrela že tako vroč studio VPK s kopalkami. Predstavile so se v črnih odtenkih, nagajiva luč pa je pokazala tudi kakšno nepravilnost na koži.

Šest superfinalistk

Izmed šestnajst finalistk so se v superfinale uvrstile Ajda Sitar, Tanja Radić, Kanita Agić, Ema Jagodič, Tamara Dragsič in Nataša Naneva. Poleg njih pa so se za naziv mis Universe 2011 potegovale še Anela Islamović, Tjaša Ošlak, Zvezdana Barešič, Alma Budimlić, Anita Černetič, Katja Šumak, Katarina Kuhar, Angela Kitanović, Larisa Shala ter Janja Žagar.

Pred razglasitvijo zmagovalke je žirija dekletom postavila vprašanje "S katerim naravnim elementom se najbolj poistoveti?" Ker so vse finalistke odgovarjale na isto vprašanje so morala ostala na odru, da niso slišale odgovora, stati s slušalkami, dokler niso prišle na vrsto. Odgovori pa so si bili kljub temu podobni, saj so v veliki večini odgovorile zrak.

Končno besedo o zmagovalki je podala šestčlanska komisija: Matej Komar, Mitja Podgajski, Tjaša Kokalj, Iryna Osypenko in Erik Ferfolja.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin