Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 5. 2016,
8.42

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Qlandia

Foto: Thinkstock, Qlandia

Natisni članek

advertorial modna revija moda nakupovanje Qlandia

Petek, 6. 5. 2016, 8.42

2 meseca

Mesec mode na modnih avenijah Qlandie

Vsebino omogoča Qlandia

Foto: Thinkstock, Qlandia

moda modna revija | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Mesec maj je mesec ljubezni in mesec, ko tudi garderobo prilagodimo lahkotnejšemu spomladanskemu razpoloženju. V trgovskih središčih Qlandia so zato pripravili več dogodkov v okviru meseca mode.

Ljubezen je v zraku – do partnerja, življenja, družin in tudi nakupovanja

Pestro spomladansko dogajanje bo nakupovalno izkušnjo v trgovskih centrih Qlandia spremenilo v nepozabno doživetje. Še iščete svoj modni slog ali se še niste seznanili z zadnjimi modnimi trendi za letošnjo sezono pomlad/poletje? Potem si rezervirajte nekaj časa za ogled modne revije na avenijah v centrih Qlandia, kjer kupcu na enem mestu ponujajo več kot 130 blagovnih znamk v skoraj 300 trgovinah v kar sedmih centrih Qlandia.

Dovolite si, da vas navdihne ljubezen do nakupovanja in Qlandie. V maju vas čaka kar sedem modnih revij in predstavitev trendov za poletje 2016.

Modne revije s top modeli

modna revija Qlandia | Foto:

Na QL modnih revijah vam bodo slovenski top modeli predstavili aktualne smernice za poletje 2016. Predstavili se bodo številni ponudniki oblačil, obutve in modnih dodatkov, katerih ponudba bo v vaše omare prinesla poletno svežino in modnost za vse priložnosti. Organizacijo modnih revij so zaupali odličnemu režiserju, koreografu in organizatorju najodmevnejših modnih dogodkov v državi – Igorju Jelenu - Iggyju.

Program modnih revij:

  • petek, 6. maj, Qlandia Kranj: ob 18. uri

  • sobota, 7. maj, Qlandia Kamnik: ob 10. uri

  • petek, 13. maj, Qlandia Novo mesto: ob 18. uri

  • sobota, 14. maj, Qlandia Ptuj: ob 19. uri

  • sobota, 14. maj, Qlandia Krško: ob 10. uri

  • petek, 20. maj, Qlandia Maribor: ob 18. uri

  • sobota, 21. maj, Qlandia Nova Gorica: ob 18. uri

Video lanske modne revije:

Velika nagradna igra – QL modna preobrazba za dva

V času meseca mode bo potekala tudi velika nagradna igra – stilska preobrazba za dva, ki je namenjena vsem QL parom (zanjo in zanj, za vaju s prijateljico, zate in za mamo …). Prijave zbirajo do 30. maja na spletni strani www.qlandia.si oziroma na podstrani za vsako Qlandio posebej:

Sodelujete lahko z nakupom ali brez, izbranim parom bodo podarili brezplačno profesionalno stilsko preobrazbo, urejanje pričeske in darilne bone Qlandia za nakup nove garderobe.

Animacijski program vsak dan dogodka

Medtem ko bodo starši na ogledu modne revije, bodo v Qlandii poskrbeli tudi za zabavo najmlajših, saj organizirajo modne ustvarjalne delavnice – kotiček, kjer se bodo zabavali in ustvarjali QL otroci.

Več informacij najdete na prenovljeni spletni strani Qlandia. Kontakt za medije: http://www.qlandia.si/si/novinarsko-sredisce.

Ne spreglejte