SiolNET. Trendi Moda
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Linea Snella – pot do vitkosti in dobrega počutja

2

termometer

Želite preoblikovati svojo postavo, izgubiti odvečne kilograme in izboljšati počutje? Dokazali vam bomo, da se lahko tudi vi ponovno počutite odlično v svoji koži!

Ključ do trajnega uspeha je celosten pristop

V salonih za oblikovanje telesa Linea Snella probleme s telesno težo rešujemo celostno, strokovno in individualno. Obiskovalkam z revolucionarno, svetovno razširjeno metodo LS® in veliko strokovnostjo terapevtk pomagamo odpraviti odvečne kilograme in celulit, učvrstiti tkivo ter vzpostaviti dobro počutje telesa in duha.

Hkrati jim tudi svetujemo na področju zdrave prehrane in čustvene dinamike ter jih izobražujemo preko rednih individualnih svetovanj, predavanj in delavnic. Vsaki posameznici pripravimo individualen in ciljno naravnan program, ki omogoča izgubo centimetrov točno tam, kjer si to najbolj želi. Da pa se vložena energija, čas in trud obrestujejo tudi dolgoročno, po zaključku programa nudimo še celoletno brezplačno svetovanje.

Z metodo LS® boste cilje dosegli lažje in hitreje

Metoda Linea Snella® je povzročila pravo revolucijo v svetu športa, medicine in kozmetike. V središču programov je uporaba naprave thermoslim, v katerem poteka vodena individualna vadba ob konstantni temperaturi 37°C in pod vplivom infrardečih žarkov. V 20 do 25 minutah vadbe v thermoslimu telo porabi 3- do 4 krat več maščobe kot pri običajni vadbi, zmanjša pa se tudi apetit. Posledica je hitra izguba kilogramov in centimetrov. Izboljša se prekrvavitev, poveča mišični delež in zmanjša maščobni delež, posledica česar je tudi bistveno zmanjšanje celulita. Po vadbi v thermoslimu sledi še sprostitev v ionosavni, kjer s pomočjo kisikoterapije, aromaterapije, kromoterapije in vlažne atmosfere negujemo kožo, da ostaja mehka in elastična, ne glede na izgubo kilogramov. Redna kontrola rezultatov in svetovanje omogočata sprotno prilagajanje potrebam posameznice.

Zdrava in uravnotežena prehrana

Za vidne in trajne rezultate ter zdrav in privlačen videz je ključen tudi uravnotežen način prehranjevanja. Naučili vas bomo, kako lahko z zdravo in uravnoteženo prehrano izstopite iz začaranega kroga neuspešnih diet in raje uvedete realne ter postopne spremembe, ki bodo spremenile zdravo prehranjevanje v vaš nov življenjski slog.

Čustvena dinamika

Nezadovoljstvo z izgledom lastnega telesa je pravzaprav klic po spremembi življenja. Takšna sprememba pa, poleg telesne aktivnosti in prehrambenih navad, večkrat vključuje tudi miselne vzorce in čustveno področje. Pomagali vam bomo ozavestiti morebitne ovire, ki vam preprečujejo dosego cilja in vas naučili, kako si začeti bolj zaupati ter poslušati svoje telo in čustva.

Brezplačen pregled in pisno jamstvo za uspeh

Prvi in ključni korak do skladne postave je brezplačen pregled, ki je popolnoma neobvezujoč, zaradi visoke učinkovitosti programov pa dajemo tudi pisno jamstvo za uspeh. Zelo zgovoren je tudi podatek, da je v letu 2007 ob zaključenem programu kar 98,9 odstotkov vseh rednih obiskovalk ne samo doseglo, temveč tudi preseglo zastavljene cilje!

V sproščenem vzdušju, v prijetnem ambientu ter ob podpori prijazne in strokovno podkovane ekipe, boste tudi sami uživali v vsakodnevnemu napredku na poti proti cilju. Pri vpisu v februarju smo za vas pripravili tudi posebno darilo, s katerim boste cilje dosegli še hitreje.

Pokličite nas na številko 080 15 88 ali obiščite spletno stran www.lineasnella.si in se naročite na brezplačen pregled. Veselimo se srečanja z vami!

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin