Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 10. 2008,
7.46

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Četrtek, 9. 10. 2008, 7.46

3 leta, 8 mesecev

Letos zimsko spanje ne pride v poštev!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Jesen je obdobje, ko moramo telo, dušo in celoten imunski sistem še posebej okrepiti in pripraviti na obremenitve, ki jih prinašajo zimski meseci.

Da bi to dosegli, se moramo prečiščevanja lotiti celostno. Postopek je najbolje pričeti s klistiranjem, ki spodbuja črevesne mišice in tako olajšuje izločanje odpadnih snovi, ki ostajajo v debelem črevesu. Priporočamo vam, da ga še dodatno kombinirate s prečiščevalno grozdno dieto, saj grozdje izrazito pospešuje delovanje ledvic in odplavlja bakterije. Osnovno načelo te preproste diete je, da od enega do štirinajst dni jeste izključno grozdje (kilogram do dva na dan), zraven pa pijete vodo ali nesladkan čaj. Grozdje je tudi odlično hranilo za vašo kožo. Polifenol, izvleček iz grozdnih pešk, je zelo učinkovito naravno sredstvo proti prostim radikalom in znatno upočasni procese staranja. Če želite svoji koži povrniti sijaj in jo očistiti, strite 10 grozdnih jagod, mešanico nanesite na očiščen obraz in po pol ure delovanja masko temeljito izperite.

Po regeneraciji telesa se posvetite še svoji duši in splošnem počutju. Jeseni vlada element zraka, najbolj nestabilen element, ki konstantna nihanja vnaša tudi v naše misli in počutje. Da se temu v čim večji meri izognemo, je nujna redna in zdrava prehrana ter zmerna telesna aktivnost, svetujemo pa vam tudi, da v svoje življenje uvedete katero od oblik sproščanja, kot je meditacija ali joga.

Idealna telesna vadba, ki vas bo napolnila z energijo Za dobro počutje, fizično kondicijo in odpornost organizma je ključno, da organizem okrepite tudi s pomočjo redne telesne aktivnosti. V centrih Linea Snella vam z revolucionarno, svetovno uveljavljeno metodo Linea Snella® ter s pomočjo visoko usposobljenih terapevtk in osebnih svetovalk zanesljivo pomagamo prenoviti telo in dušo. Pod našim vodstvom boste učinkovito in varno odpravili odvečne kilograme, centimetre in celulit, učvrstili tkivo in izboljšali mišični tonus. S svetovanjem o zdravi prehrani in čustveni dinamiki pa vam bomo tudi celostno pomagali h kakovostnejšemu življenju.

V središču metode Linea Snella® je Thermoslim, ki zaradi delovanja infrardeče svetlobe, kromoterapije, konstantne temperature 37°C in aktivne vodene vadbe omogoča izjemne rezultate pri izgubi teže in obsega, izboljšanega tonusa, bolj elastične kože, boljšega metabolizma in okrepljenega imunskega sistema. Po vadbi v Thermoslimu sledi še prečiščevanje telesa in sproščanje v Bodywarmu, kjer ob konstantni temperaturi 37 °C in s pomočjo ozonoterapije, aromaterapije, barvne terapije in vlažne atmosfere negujemo kožo, da ne glede na izgubo kilogramov ostaja mehka in elastična.

Brezplačen preglen in pisno jamstvo za uspeh Vabimo vas na brezplačen, popolnoma neobvezujoč posvet, na katerem bomo združili vaše želje z našim strokovnim mnenjem in izkušnjami ter skupaj začrtali zanesljivo pot do cilja. Za naročilo izpolnite spletni obrazec ali nas pokličite na brezplačno številko 080 15 88.

V oktobru smo za vas pripravili tudi izjemno jesensko akcijo. Veselimo se srečanja z vami!

http://www.lineasnella.si/

Ne spreglejte