Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 9. 2008,
7.29

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Torek, 30. 9. 2008, 7.29

3 leta, 8 mesecev

Dercos Aminexil Energy

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Laboratoriji Vichy so razvili izdelek Aminexil Energy, ki z edinstveno formulo z učinkovino AMINEXIL® in ginsengom preprečuje že prve znake prezgodnjega izpadanja las.

Raziskave kažejo, da se polovica moških sooča z izgubo las, od teh pa je kar 70 % mlajših od 35 let. Zato so se Laboratoriji Vichy pri razvoju novega izdelka Aminexil Energy osredotočili na pojav prezgodnjega izpadanja las pri moških mlajših od 35 let.

Ugotovili so, da glavno vlogo igrajo: • spremenjeno ali povečano izločanja loja, • izpostavljenost onesnaževanju in/ali • soncu ter • nošenje pokrivala. V teh situacijah se zaradi izpostavljenosti prostim radikalom spreminja delovanje celic, življenjski ciklus las pa se dolgoročno skrajša in pospeši se njihovo izpadanje.

Laboratoriji Vichy so za preprečevanje pojava prezgodnjega izpadanja las in razvoj novega izdelka Aminexil Energy uporabili molekulo AMINEXILin jo združil z ginsengom, priznanim aktivnim antioksidantom, iz kitajske medicine. Aminexil Energy lase zavaruje pred zunanjimi stresi ter stimulira metabolizem lasnih mešičkov, zato se ob redni uporabi (dnevno, vsaj 6 tednov) lasje utrdijo, so odpornejši, njihovo izpadanje pa je zaustavljeno. Izdelek v steklenički z razpršilcem omogoča enostavno nanašanje in oblikovanje pričeske, njegov vonj je svež in krepilen. Formula izdelka je bila preizkušena pod dermatološkim nadzorom, je hipoalergena in ne vsebuje parabena. Aminexil Energy zagotavlja vidne rezultate, potrjene s kliničnimi raziskavami.

Takojšnji učinek: Lasje so okrepljeni, z več energije in moči. Po treh tednih: Lasje so močnejši in izpadanje las je upočasnjeno. Priporočena uporaba: šest tednov.

V kolikor vam prekomerno izpadanje las povzroča skrbi in bi radi razumeli procese, ki spremljajo pojav izpadanja las ste na pravem mestu. Vichy vam namreč omogoča, da preko obrazca na forumu strokovnjaku anonimno zastavite vprašanje. Ob tem boste prejeli tester izdelka Aminexil Energy, obenem pa boste sodelovali tudi v nagradni igri.

Pravočasno odkrivanje povečanega izpadanja las je ključno za zmanjšanje in preprečevanje pojava, ki pogosto vpliva na kakovost življenja moških in žensk. Laboratoriji Vichy zato v drugi polovici meseca septembra v izbranih lekarnah, ki jih boste prepoznali po rdečem traku v izložbi, organizirajo animacije z naslovom »Aktivno proti izpadanju las«.

Ne spreglejte