Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
7. 8. 2008,
8.11

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Četrtek, 7. 8. 2008, 8.11

3 leta, 8 mesecev

Capital Soleil

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Brezskrbno na počitnice z brezplačnimi nasveti in ustrezno zaščito pred UV žarki.

Za breskrbne počitnice si zagotovite ustrezno zaščito pred UV žarki z izdelki Capital Soleil in brezplačnimi sporočili o stopnji UV indeksa na vašem mobilnem telefonu! Obiščite spletno stran Capital Soleil, spoznajte izdelke in se naročite na brezplačna obvestila o stopnji UV indeksa ter priporočenem zaščitnem faktorju za vsak dan vašega dopusta.

Zaščita pred soncem mora biti pravilno izbrana ter prilagojena fototipu in tipu kože – Linija za zaščito kože pred soncem Capital Soleil Laboratorijev Vichy nudi izdelke za celostno zaščito vseh delov telesa, za vsak tip kože in za vse starosti. Vse izdelke Capital Soleil odlikuje filtrni sistem s patentiranim širokospektralnim filtrom Mexoryl® XL, ki ščiti tako pred UVA- kot pred UVB-žarki. Prav tako jih odlikuje ekskluzivna patentirana tehnologija visoke prekrivnosti, s pomočjo katere se na koži tvori zanesljiv in enakomeren zaščitni sloj, ki pri sušenju ne razpoka. Vsi izdelki iz linije Capital Soleil imajo zaščito UVA Ultra, ki predstavlja optimalno razmerje med zaščito pred UVB- in UVA-žarki. Vse teksture so vlažilne, nelepljive, hipolaergene in nekomedogene.

Za zaščito OBRAZA in najbolj izpostavljenih delov telesa (vrat, ramena, dekolte, roke) so na voljo kreme SPF 50+, 30 in 20, ki so bogate z vlažilnimi sestavinami in imajo teksturo dnevne nege, med drugim: osvežilno kremo za obraz ter lahki fluid SPF, ki zagotavljata popolno zaščito pred UV žarki z zaščitnima faktorjema SPF 30 in SPF 50+. Izdelka sta primerna za mastno in mešano kožo, saj s svojo vlažilno teksturo kožo vlažita in ohranjata njen mat videz ves dan. Učinkovito ščitita pred UVA in UVB-žarki in se bojujeta proti nastanku sončnih peg.

Laboratoriji Vichy pa niso pozabili niti na vaše malčke. Za zaščito občutljive OTROŠKE KOŽE linija Capital Soleil prav tako nudi celostno zaščito, preizkušeno pod pediatričnim nadzorom, hipoalergeno in brez konzervansov. Mleko za telo v razpršilu SPF 30, je primerno za svetlo ali občutljivo kožo pri šibkem soncu in za temnejšo kožo v prvih dneh sončenja. Odlikuje ga izjemna tekstura, ki omogoča, da je plast zaščite ob nanosu vidna. Da bi malčki in pa tudi njihovi starši brezskrbno uživali ob vodi, je tekstura odporna na mivko in pogosto kopanje.

Ne spreglejte