SiolNET. Trendi Kultura
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prosta linija

3

termometer

Če ste zavzdihnili, da gre pač še za en ženski roman, imate popolnoma prav. Uspešnice naj bi veliko obljubljale, mar ne?

Avtorica: Ildiko Von Kurthy Izdala: Učila Cena (mehke platnice): 9,90 €

O.k. - vse imamo rade paperbacke sredi poletja, ko ležimo na plažah in so temperature enostavno prehude, da bi brale kaj hudo resnega. Ampak - "uspešnice" in "literarne zvezde" se med seboj razlikujejo. Ženski romani pa tudi.

Tema - precej vsakdanja. Enaintridesetletnica Annabel se odloči, da bo nekega jutra odpotovala na Majorko, da razmisli o svojem življenju, predvsem pa o svoji zvezi z zanesljivim in takooo dosegljivim Benom. Stvari so pač postale vsakdanje. Do večera je punca zaljubljena, brez prtljage v bogati vili svoje tete na vročem španskem otoku. Ko se na otoku slučajno sreča s svojo sotekmico pri Benu, za katero je le instinktivno slutila, hoče stvari priti do dna. In s svojo tekmico preživeti čim več časa, da bi ugotovila, ali je njen fant res tako nedolžen, kot se kaže …

Če ste zavzdihnili, da gre pač še za en ženski roman, imate popolnoma prav. Uspešnice naj bi veliko obljubljale, mar ne? Pa saj ne rečem, nič hudega se vam ne bo zgodilo, če boste roman prebrali. Ampak prav tako se ne bo zgodilo nič, če ga boste.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin