Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 8. 2017,
7.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Sava Turizem

Foto: Sava Turizem

Natisni članek

Sava turizem sladoled Bled advertorial

Petek, 4. 8. 2017, 7.00

2 meseca, 1 teden

Pomagajte blejskemu sladoledu do svetovne zmage

Vsebino omogoča Sava Turizem

Foto: Sava Turizem

Sladoled ima kraljevski status med sladicami. Samo enemu pa bo na podlagi javnega glasovanja pripadel prestol najboljšega na svetu. Z vašo pomočjo bo ta čast lahko pripadla edinstvenemu sladoledu z inovativnim imenom Sladogled z Bleda.

sladogled bled sava turizem | Foto:

Glasujte za Sladogled!

Svoj glas lahko oddate s svojim Facebook računom, in sicer na povezavi soolnua.com, in sicer enkrat na dan vse do 31. avgusta.

Bled, ki je že sam po sebi prestižna destinacija zaradi naravnih lepot, turistične ponudbe in posebne energije, ki jo oddaja, se zaveda svojih čarov in vseh prednosti, ki jih lahko ponudi svojim obiskovalec. Zato se tudi letos poteguje za naslov najboljše sladoledne destinacije na svetu.

Destinacija kot pomembna začimba vsakega sladoleda

Pri uživanju sladoleda nista pomembna le okus in popolna postrežba, posebno piko na i vedno doda tudi lokacija, kjer si privoščimo sladoled. Vse skupaj se potem poveže v celoto, ki nam ostane v posebnem spominu.

Med obiskom Bleda zato ne pozabite obiskati Blejske sladoglednice, kjer vam bodo postregli poseben okus sladoleda z imenom Sladogled.

Prav ta se namreč poteguje za posebne zmagovalne stopničke. Že lani so sodelovali na tekmovanju Soolnua World Ice Cream Index in so osvojili zavidljivo osvojili tretje mesto. Letos si želijo poseči še višje.

Oddajte odločilen glas!

sladogled bled sava turizem | Foto:

Kot obiskovalci Bleda, ki se ga nikoli ne naveličamo, saj nam vedno znova ponuja dovolj razlogov za obisk, lahko prav vsak naredi nekaj, da bi se kot sladoledna destinacija letos povzpel še kakšno stopničko višje.

Najprej ga seveda okusite, bogastvo okusa pa okronajte z najlepšimi razgledi - na skrivnostno jezero, zasanjani otoček, romantični grad in mogočne gorske vršace! Obiščite Blejsko Sladoglednico in uživajte.

Glasujte za Sladogled!

Svoj glas lahko oddate s svojim Facebook računom, in sicer na povezavi soolnua.com, in sicer enkrat na dan vse do 31. avgusta.

Sladogled – sladoled z razgledom

sladogled bled sava turizem | Foto:

Okus Sladogled je sestavljen iz treh plasti: spodnja plast s temno čokolado s surovimi zrni kakava bo razvajala tisti del vas, ki pride na Bled, da se naužije prečudovite narave, srednja plast s kvinojino sladoledno kremo z mandeljni, cimetom in rozinami bo spodbudila tisti del vaše duše, ki na Bledu išče motivacijo in poživitev, zgornja plast iz bogatega mascarponeja pa bo pobožala vašo romantično plat.

Na sladoled v Sladoglednico

sladogled bled sava turizem | Foto:

Seveda bo veliko lažje, če boste odšli na Sladogled kar na Bled, kjer v Sladoglednici lahko poskusite še številne druge mamljive okuse.

Slaščičarski mojstri so v led ujeli celo vrsto čarobnih okusov. Sadni okusi vsebujejo velik delež sadja in le toliko sladkorja, kot ga vsebuje sadje. Čokoladni okusi so kremasti in rahli, s prvovrstno čokolado. Poskusite jih v Blejski sladoglednici.

Ne spreglejte