Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 12. 2022,
18.18

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

darila prazniki prazniki SPAR PR članek

Torek, 20. 12. 2022, 18.18

1 leto, 4 mesece

Tri stvari za popolno zabavo

Praznovanje po vaši meri

Oglasno sporočilo

Konec leta je in druženja se kar vrstijo. Pripravljate kakšno srečanje tudi sami? Za nepozabno praznovanje potrebujete le tri stvari, ki bodo druženje z družino in prijatelji dvignile na višjo raven ter še dodatno popestrile praznično vzdušje.

Spar_siol_1 | Foto:

Vrhunska hrana

Kaj loči odlično zabavo od povprečne? Izvrstna hrana! Za praznovanje si torej privoščite samo najboljše! Na primer kulinarične mojstrovine treh chefov z Michelinovo zvezdico, med katerimi boste našli za vsakogar nekaj. Poiščite jih v Sparu v ponudbi linije SPAR Premium. V videu pa si oglejte, kako pripraviti odličen domač tatarski biftek po receptu chefa Uroša Štefelina. 

Specialitete vseh vrst ter vse za praznične narezke in ostale dobrote, ki ne smejo manjkati na zabavi, boste našli tudi v katalogu Praznični menu. Ne pozabite pa niti na sladico. V središču praznovanja je običajno torta. Sparovi slaščičarji vam jo izdelajo po naročilu - izberite svojo v katalogu tort in navdušite zbrane goste.

Odlično vino

Dobra hrana gre z roko v roki z dobrim vinom, zato pomemben del praznovanja običajno predstavlja tudi žlahtna kapljica. Skupaj nazdravite prihajajočemu letu in novim načrtom.

V splošnem velja, da bela vina pijemo ob lahkotnih jedeh, na primer ribjih in zelenjavnih, rdeča ob “težji hrani”, torej mesnih, močno začinjenih ali mastnih jedeh, ob sladicah pa običajno uživamo sladka vina in penine. Katero vino bo za vašo priložnost najbolj primerno?

Široko ponudbo vina in penin za vsako priložnost in vse okuse boste našli v Sparu. Pa še namig: lepo zavita steklenica kakovostnega vina ali penine je lahko tudi lepo darilo.

Spar_siol_2 | Foto:

Presenečenja pod smrečico

Po prazničnem kosilu ali večerji, ko je vzdušje v polnem zamahu, je čas za obdarovanje. Vsa druščina se zbere pred smrečico, kjer že čakajo lepo zavita darila. Ta lahko podarite sami ali pa se s prijatelji oziroma sorodniki dogovorite za izmenjavo. Večno vprašanje, ki se pri tem neizbežno pojavi, pa je, kaj podariti?  

Otroci bodo seveda najbolj veseli igrač. V videu se z družino Jerneja Damjana sprehodite po Intersparu in si oglejte bogato ponudbo igrač vseh vrst.   

Med odrasle pa lahko razdelite simbolična darila v obliki čaja, kave ali čokoladic. Podarite lahko tudi darila, ki bodo posameznemu obdarovancu pisana na kožo.

Prelistajte Sparov katalog daril in izberite za vsakogar nekaj. Naj bo tudi novo leto polno lepih presenečenj!

Minister za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju.

Naročnik oglasnega sporočila je SPAR.

Ne spreglejte