Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 6. 2024,
7.00

Osveženo pred

1 teden

Vsebino omogoča Stork d. o. o.

Natisni članek

kviz nagradna igra sladoled Stork advertorial noad

Ponedeljek, 3. 6. 2024, 7.00

1 teden

Okusne zgodbe iz narave #nagradnaigra

Vsebino omogoča Stork d. o. o.
stork | Foto Stork

Foto: Stork

V sodobnem svetu, ki ponuja vse bolj raznoliko izbiro prehranskih možnosti, je poudarek na kakovosti in skrbno izbranih sestavinah postal nadvse pomemben. Zavestno se oziramo k naravi, ki nam ponuja bogato bero najrazličnejših okusov. Sladoledi STORK so pripravljeni iz naravnih sestavin, kar pomeni, da ne vključujejo sestavin z gensko spremenjenimi organizmi.

Sladoledi STORK – edinstveni sladoledi

Posebnost sladoledov STORK se odraža v avtentičnosti okusov, ki jih prinašajo skrbno izbrane sestavine iz narave in so servirani v lonček v velikostih 125 ali 500 mililitrov. Pri STORKU so ponosni na široko paleto certifikatov, pridobljenih za njihove izdelke, kar sladolede STORK postavlja v položaj edinega slovenskega proizvajalca sladoleda z uradno potrjenim asortimentom brez glutena! Poleg tega so svojo ponudbo razširili v sladolede brez dodanega sladkorja, da bi zadovoljili še širši krog potrošnikov.

Receptura sladoledov STORK je plod večletnega razvoja, saj je celoten proces izdelave izjemno pomemben. Zavzeto sodelujejo z najboljšimi dobavitelji, strokovnjaki in izbirajo sestavine, na katere se lahko brez zadržkov zanesejo. Sladoledi STROK se ponašajo z izjemno edinstveno ponudbo sladoledov, ki ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov, so brez glutena in se izogibajo vsem vrstam dodatkov, umetnih barvil, ojačevalcev arom in konzervansov.

stork | Foto: Stork Foto: Stork

Pristnost okusov

Sladoledi STORK želijo zagotoviti avtentično izkušnjo, ki bo v vaših ustih pustila trajen pečat nežnosti in svežine. Danes vam s ponosom predstavljamo 17 edinstvenih okusov sladoledov STORK. Klasične okuse, kot so borovnica, vanilja, čokolada in jagoda, spremljajo drznejše možnosti, kot so ananas, mango, pistacija in domače bučno olje. Sladoledi STORK tako ne ustvarjajo le pestre najljubše poletne sladice, temveč nepozabno doživetje, ki bo razveselilo vaše brbončice in vas popeljalo na kulinarično pustolovščino.

V preteklem letu so ponudbo sladoledov STORK razširili z različnimi okusnimi kombinacijami. Kot novost so predstavili TWINS – 500-mililitrski lonček, simfonijo dveh okusov, združenih v enem lončku. Vsi trije sladoledi TWINS so prejeli zlate ter veliko zlato medaljo na tekmovanju AGRA 2023. Letos se je trojčku pakiranj TWINS (jagoda-vanilja, čokolada-vanilja, malina-bela čokolada) pridružila nova kombinacija, to je borovnica-grški jogurt.

stork | Foto: Stork Foto: Stork

Kje najdete sladolede STORK?

Okusne sladolede STORK lahko najdete v vseh poslovalnicah Hofer po Sloveniji ter v trgovinah SPAR in INTERSPAR. Prav tako jih v svojo ponudbo vključuje vse več gostincev. Maloprodajna mreža se nenehno širi, zato se pri STORKU s ponosom in zaupanjem v svoje sladolede nenehno trudijo, da bi to izjemno doživetje okusov delili s čim širšo množico ljubiteljev sladkih poletnih trenutkov.

Več informacij na www.stork-ice.eu.

Nagradan igra je zaključena!

Izžrebali smo naslednje nagrajence:

  • Vid Čergič,
  • Aleš Grašič in 
  • Mojca Zavašnik.

Nagrajencem iskreno čestitamo!

Ne spreglejte