SiolNET. Trendi Kulinarika
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Magic cooker

2

termometer

Predstavljamo vam nekaj fantastičnega.

To je izdelek, s katerim lahko kuhate na hitrejši in enostavnejši način, obenem pa je tako pripravljena hrana neškodljiva, okusna in ne spreminja vaših prehranskih navad. Skratka edinstven in izreden izdelek. Magično pokrovko lahko uporabljamo namesto: pečice, mikrovalovne pečice, cvrtnika, toasterja in žara. Magična pokrovka je idealna na primer za pripravo različnih testenin.

Ocvrta hrana bo lažja in okusna ter brez neprijetnih vonjav v vaši kuhinji. Ker se z uporabo magične pokrovke vsa hrana pripravlja pri temperaturi pod 100 ˚C, se pri takšni pripravi hrane ne razvijajo strupene snovi, ki bi negativno vplivale na vaše zdravje. Prav neverjetno je, ko veste da lahko daste prst v olje v katerem se cvre hrana, ne da bi se pri tem opekli.

Pripravimo lahko različno zelenjavo brez neprijetnih vonjav v kuhinji.

Priprava hrane z magično pokrovko vam prihrani čas in denar, saj je hrana pripravljena hitreje in z manj energije. Z magično pokrovko je možno skuhati vse vrste hrane, ki je okusna in obenem varuje vaše zdravje, saj je pripravljena pri nižjih temperaturah.

Z magično pokrovko lahko pripravite jedi iz svežih kot tudi zmrznjenih sestavin.

Kaj pa pizza? Z uporabo magične pokrovke lahko pripravite odlično pizzo kar na plinu brez uporabe pečice. V samo nekaj minutah imamo pred seboj okusno in hrustljavo pizzo.

V zelo kratkem času pripravimo različne vrste dušene zelenjave.

Magična pokrovka je primerna za posode različnih velikosti. Magična pokrovka je preprosto perfektna. Je izredno enostavna za uporabo, z njeno pomočjo pa lahko pripravite katerokoli hrano želite. Uporabite svojo domišljijo in v nekaj minutah pripravite katerokoli jed. Mi smo našli rešitev za vaše zdravje, kuhinjo in tudi žep.

Preizkusite ga in se sami prepričajte.

Za več informacij obiščite spletno stran http://www.junior-eco.si.

Junior Eco d.o.o. Ježa 43, 1231 Ljubljana-Črnuče 01 561 11 35, 040 720 333

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin